Deze 12 bedrijven ondergingen een naamsverandering

Deze 12 bedrijven ondergingen een naamsverandering

Redactie Baaz
Wist je dat Google niet altijd Google heeft geheten? Of dat Pepsi eerst door het leven ging als Brad’s Drink? Zelfs de grootste bedrijven hebben wel eens hun naam veranderd, je ziet het in deze infographic.

Deze 12 bedrijven ondergingen een naamsverandering

Heb jij de naam van je bedrijf of onderneming goed overwogen? Soms kan het voorkomen dat de naam die je hebt gekozen toch niet goed is, te lang is, te onduidelijk, onuitspreekbaar of gewoon niet bij het bedrijf past. Maak je geen zorgen, de allergrootsten der aarden hebben ook wel eens hun naam veranderd. Zo heette broodjesgigant Subway eerst Pete’s Super Submarines, en Yahoo! ging door het leven als Jerry’s Guide to the World Wide Web. Het is geen schande om je naam te veranderen, het is vaak maar beter ook, zo blijkt uit deze infographic van 12 bedrijven die een naamsverandering ondergingen:

Jeroen van Koningsbrugge

Als je de naam van je bedrijf verandert moet je de doelgroep wel even laten wennen aan die naamsverandering. Dat kun je bijvoorbeeld doen middels een zeer irritante reclame. Wel effectief, want niemand vergeet dat Overtoom op een gegeven moment verder is gegaan als Manutan. Thanks Jeroen!

 

Redactie Baaz
Door: Redactie Baaz
Redactie

Redactie Baaz

Redactie