Den Haag gaat tech-startups uitwisselen met San Francisco

Den Haag gaat tech-startups uitwisselen met San Francisco

Redactie Baaz

De Haagse tech-community The Hague Tech heeft een samenwerkingsovereenkomst getekend met The Vault, een tech-community in San Francisco.

Beide partijen committeren zich aan de doelstelling om in 2018 drie veelbelovende startups met internationale ambities uit te wisselen. 
 
'Met deze samenwerking willen we de netwerken tussen beide steden verbinden', aldus Brian Gharibaan, medeoprichter van The Hague Tech. 'Leden van onze communities kunnen vanaf nu gebruik maken van de co-working- en evenementruimtes in beide steden. Daarnaast gaan we gezamenlijk opleidingsprogramma’s aanbieden voor investeerders, corporate teams, overheden en startups. Ook willen onze Nederlandse leden toegang bieden tot investeerdersnetwerken in Silicon Valley.'    

Den Haag perfecte uitvalbasis

'Met haar hoge levensstandaard en betaalbare huisvesting is Den Haag de perfecte uitvalbasis voor onze bedrijven die Europese ambities hebben. Daarbij sluiten de werkruimten, locatie en het netwerk van The Hague Tech perfect aan bij ons ecosysteem', zegt Kevin Smith, oprichter van The Vault. 

'Ons doel is om bestaande lokale kennis en middelen in Den Haag aan te vullen met onze programma’s, ons netwerk aan de West Coast en onze unieke Silicon Valley cultuur. We kijken uit naar de samenwerking en verwelkomen de The Hague Tech leden graag in California.'
 
 

Redactie Baaz
Door: Redactie Baaz
Redactie

Redactie Baaz

Redactie