Deel en WeWork gaan samenwerken om wereldwijd meer flexibele werkplekken te creëren voor remote werknemers

Deel en WeWork gaan samenwerken om wereldwijd meer flexibele werkplekken te creëren voor remote werknemers

Redactie Baaz

Deze samenwerking zorgt ervoor dat Deel een stap dichterbij hun streven is om wereldwijd werken te ondersteunen.

In een volgende stap om remote werken vereenvoudigen, is HRTech startup Deel een samenwerking aangegaan met WeWork om bedrijven flexibele werkplekken aan te bieden voor hun werknemers over de hele wereld. Dit kondigt Deel, het platform voor administratieve en juridische zaken omtrent het managen van remote personeel vergemakkelijkt onlangs aan. Gezien de stijging van het wereldwijde werven van werknemers en de trend van remote werken, als een welkome dienst.

“We gebruiken WeWork om onze eigen wereldwijde teams een flexibele werkomgeving te geven, dus het was alleen maar logisch om het partnerschap uit te breiden naar onze klanten. Het rechtstreeks aanbieden van flexibele werkplekken via Deel is gewoon een andere manier waarop we wereldwijde HR vereenvoudigen.” zei Alex Bouaziz, mede-oprichter en CEO van Deel.

Ondanks de stijging van het remote werken en de remote teams zonder lokale kantoren, is er nog steeds behoefte aan een werkruimte. Met een werkruimte kunnen mensen verbinding met mensen behouden en cultuur op bouwen. Onderzoek toont aan dat het geven van meer werkmogelijkheden aan werknemers een belangrijke factor is geworden bij het aantrekken en behouden van talent. Volgens de gegevens van LinkedIn is een flexibele werkregeling sinds 2020 de snelst groeiende prioriteit onder sollicitanten en is volgens WeWork de vraag naar flexibele werkplekken de afgelopen jaar met 210% gegroeid.

Deel is dan ook een samenwerking aangegaan met de wereldwijde flexwerkplek aanbieder, WeWork om bedrijven flexibele werkplekken aan te bieden voor hun klanten over de hele wereld met 700+ aantal werkplekken. Met slechts een paar klikken kunnen zakelijke klanten van Deel een maandelijks WeWork All Access-lidmaatschap aanvragen voor hun nieuwe medewerkers wanneer ze het onboarding proces doorlopen. Deel zal vervolgens namens hun teams alle werkruimte beheren - van het automatiseren van toegangsverzoeken tot het oplossen van problemen die zich kunnen voordoen. De hoop is dat meer werknemers, ongeacht waar ze wonen of waar hun hoofdkantoor zich bevindt, gemakkelijk toegang kunnen krijgen tot een flexibele werkplek.

"WeWork is er trots op samen te werken met Deel om zijn klanten betere toegang te bieden tot de collaboratieve, flexibele en gunstig gelegen werkplek ruimten van WeWork over de hele wereld", aldus Melinda Holland, President en COO van The Americas.

Grenzeloos werven

Deze aankondiging volgt na een eerder afgesloten samenwerking met Hofy en Paysend om de missie voor het vereenvoudigen van wereldwijd team voor bedrijven verder op te bouwen. Volgens Hofy, de wereldwijde leverancier van middelen en apparatuur, kost het internationaal distribueren van middelen gemiddeld 4,5 uur per personeelslid door o.a. de internationale douane. Deel neemt bedrijven dit werk uit handen in samenwerking met Hofy die ervoor zorgt dat wereldwijd deze middelen en apparatuur geleverd worden om een remote werkplek functioneel en comfortabel te maken.

Daarnaast heeft Deel in samenwerking met de FinTech partner Paysend de ‘Instant card transfer’ ontwikkeld. Paysend, zorgt ervoor dat de geografische locatie en complexe betalingsprocessen geen beperking vormen bij het inhuren van toptalent. Hiermee zorgt Deel ervoor dat werknemers niet lang op hun geld, hoge extra kosten niet in de weg zitten of het risico lopen op betalingsproblemen tussen intermediaire banken en andere derde partij-oplossingen.

Redactie Baaz
Door: Redactie Baaz
Redactie

Redactie Baaz

Redactie