Debetkaart meest geprefereerde manier van online betalen in de Verenigde Staten met een bereik van 56%

Debetkaart meest geprefereerde manier van online betalen in de Verenigde Staten met een bereik van 56%

Redactie Baaz

Debetkaarten/Creditcards blijven de voorkeursmethode voor online betalingen in de Verenigde Staten, ondanks de recente toename in populariteit van digitale betalingen. Volgens de cijfers van NoKyc.com, afkomstig uit een recent onderzoek, zijn debetkaarten de populairste manier van online betalen in de Verenigde Staten, met 56% van de respondenten die voor deze optie kozen.

Digitale betaaldiensten nog niet zo populair als betaalkaarten
Volgens het laatste Customer Insights-onderzoek van gegevensbureau Statista zijn betaalpassen de voorkeursmethode voor online betalingen in de Verenigde Staten.

In het onderzoek, dat werd uitgevoerd in het boekjaar 2023-24, werden 10.062 respondenten uit de Verenigde Staten gevraagd naar hun online winkel-/betaalgewoonten. De respondenten waren allemaal tussen de 18 en 64 jaar oud. In de enquête konden respondenten meerdere opties als antwoord kiezen.

Zoals hierboven vermeld, kwam debetkaart naar voren als de populairste methode voor online betalen in de Verenigde Staten, met 56% van de respondenten die deze optie kozen. 

Creditcards waren de op één na populairste manier van online betalen voor klanten in de Verenigde Staten. 46% van de ondervraagden koos een creditcard als optie.

Digitale betaaldiensten zoals Google Pay, PayPal, Apple Pay en Amazon Pay zijn de afgelopen jaren populaire manieren van online betalen geworden; in sommige markten/landen zelfs meer dan traditionele methoden zoals kaartbetalingen. In de Verenigde Staten moeten dergelijke digitale betaalopties hun populariteit echter nog inhalen ten opzichte van online kaartbetalingen. Slechts 42% van de ondervraagden koos digitale betaaldiensten als optie.

Automatische incasso was de volgende meest populaire optie voor online betalingen voor klanten in de VS. Het was echter veel minder populair dan de eerste drie keuzes, met slechts 27% van de stemmen. Prepaidkaarten/tegoedbonnen waren de volgende optie, die door slechts 16% van de respondenten werd gekozen. 

Contant geld bij levering werd als optie gekozen door 15% van alle ondervraagden, en contant geld vooraf werd gekozen door 12%.

9% van de ondervraagden koos ook facturen als optie voor online betalingen, terwijl een vergelijkbaar aantal aangaf nog nooit online te hebben betaald. 3% van de ondervraagden koos Andere als optie.

Redactie Baaz
Door: Redactie Baaz
Redactie

Redactie Baaz

Redactie