De Week van de Arbeidsvitaminen op NPO Radio 5 in het teken van goede doelen

De Week van de Arbeidsvitaminen op NPO Radio 5 in het teken van goede doelen

Redactie Baaz

Goede doelen staan centraal tijdens De Week van de Arbeidsvitaminen op NPO Radio 5. De dj’s van de verschillende omroepen draaien van maandag 11 tot en met donderdag 14 april tussen 06.00 en 00.00 uur verzoeknummers van medewerkers en vrijwilligers van goede doelen-organisaties zoals de Voedselbank, Stichting Aap, Muziekids en Alzheimer Nederland.

Tijdens de week zijn verzoekjes te horen van ruim dertig goede doelen die de dj’s van NPO Radio 5 na aan het hart liggen. Vrijdag 15 april staat volledig in het teken van de arbeidsvitaminen van het publiek. Via de NPO Radio 5-app kunnen luisteraars hun favorieten aanvragen.

Het verzoekplatenprogramma Arbeidsvitaminen (AVROTROS) is ’s werelds langstlopende landelijke radioshow en bestond vorig jaar 75 jaar. NPO Radio 5 vierde dit jubileum met de Week van de Arbeidsvitaminen. Vanwege de vele enthousiaste reacties van luisteraars is er ook dit jaar weer De Week van de Arbeidsvitaminen.

Hans Schiffers presenteert het hele jaar elke werkdag Arbeidsvitaminen op NPO Radio 5, van 09.00 tot 12.00 uur.

Zie voor meer informatie nporadio5.nl.

NPO Radio 5
NPO Radio 5 is dé zender met muziek uit de jaren 60, 70 en 80 en is te beluisteren via kabel, internet, digitale tv, satelliet en digitale radio (DAB+).

Foto: Ruud Baan/AVROTROS

Redactie Baaz
Door: Redactie Baaz
Redactie

Redactie Baaz

Redactie