De vijf meest populaire Blackberry applicaties

De vijf meest populaire Blackberry applicaties

Redactie Baaz

Gebruikers van een BlackBerry-smartphone hebben volop keuze uit applicaties voor hun smartphones. Maak kennis met de vijf populairste 'apps'.

Flickr Foto Uploader voor BlackBerry-smartphones
Dit is een handige softwareapplicatie die van origine geschikt is voor BlackBerry-smartphones. Deze applicatie biedt gebruikers van de populaire fotowebsite Flickr en bijbehorende tools een geweldige mobiele ervaring. Deel de met uw smartphone gemaakte foto’s direct met de rest van de wereld met de Flickr-fotobeheer- en -deelapplicatie. Wilt u een foto meteen plaatsen in een specifiek Flickr-album? Geen probleem, dat is een kwestie van de afbeelding een naam geven en haar grootte aanpassen. Gebruikers van een smartphone met GPS-functionaliteit kunnen zelfs foto’s voorzien van ‘geotags’. Dit betekent dat de smartphone deze automatisch benoemt en ordent op basis van de locatie waar de foto gemaakt is. Mensen die de betreffende foto bekijken, zien dan meteen waar deze gemaakt is. U kunt de applicatie downloaden op: www.blackberry.com/flickrdownload.

Facebook voor BlackBerry-smartphones
Bent u bekend met Facebook? Met een BlackBerry-smartphone hebt u altijd en overal toegang tot deze sociale-netwerksite. En u blijft zolang ingelogd als u zelf wilt. Facebook voor Blackberry-smartphones biedt u de volledige bekende Facebook-omgeving op maat voor de BlackBerry-smartphone. Krijgt u een nieuwe uitnodiging of nieuw bericht op Facebook, dan ontvangt u direct een melding. Uiteraard kunt u met deze applicatie eenvoudig onderweg uw Facebook-status updaten, foto’s delen en berichten versturen – eigenlijk kunt u met de Facebook-applicatie alles wat u normaal gesproken via de Facebook-website doet. De applicatie is te downloaden op: www.facebook.com/apps.

MySpace voor BlackBerry-smartphones
Ontvang de geavanceerde mobiele MySpace-applicatie kosteloos met MySpace voor  BlackBerry-smartphones. Deze tool is speciaal gemaakt voor BlackBerry-smartphones. Uw favoriete features neemt u voortaan gewoon mee op reis. Zo kunt u unieke ervaringen ter plekke delen met vrienden, familie en bekenden. Verstuur en ontvang MySpace-mails, update uw status en stemming, bekijk en laat berichten achter op prikborden, voeg opmerkingen toe en plaats uw foto’s. Dit is allemaal volledig kosteloos wanneer u de MySpace-applicatie downloadt op: www.blackberry.com/myspace.

Viigo
Een RSS-reader (Really Simple Syndication) is de meest eenvoudige manier om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws. Viigo biedt u de laatste headlines van uiteenlopende websites met RSS-feeds. Met deze tool hebt u een RSS-reader met dezelfde functionaliteit als die op uw desktop. De applicatie geeft de content overzichtelijk weer in een uitstekend leesbaar formaat. Bovendien ondersteunt Viigo  Google Reader. Dit betekent dat u uw huidige RSS-feeds uit Google kunt importeren naar uw BlackBerry-smartphone.

Windows Live Messenger voor BlackBerry-smartphones
Met deze applicatie kunt u live chatten met uw Messenger-contacten. Altijd en overal, dus niet alleen wanneer u achter uw computer zit. De tool biedt het overgrote deel van de gebruikelijke Windows Messenger-functionaliteit, zoals snelle en betrouwbare messaging, emoticons, real-time inzage in de status van uw contacten en te personaliseren statusberichten. U hebt eveneens toegang tot uw reeds bestaande Windows Live Messenger Contact List. Dat maakt het eenvoudig om contacten toe te voegen, te blokkeren of te verwijderen met uw smartphone.

Redactie Baaz
Door: Redactie Baaz
Redactie

Redactie Baaz

Redactie