De persoonlijke MBA - Een businessopleiding van wereldklasse in boekvorm

Redactie Baaz
Een MBA is vaak een slechte investering. In deze businessopleiding in boekvorm leer je alle belangrijke zakelijke inzichten om succesvol te ondernemen.

Veel mensen denken dat ze een prestigieuze businessopleiding moeten volgen om te leren hoe ze een succesvol bedrijf kunnen opbouwen of vooruit kunnen komen in hun carrière. Dat is niet waar. Het overgrote deel van de hedendaagse bedrijfskunde vereist weinig meer dan gezond verstand, eenvoudige wiskunde en kennis van enkele belangrijke ideeën en principes.

De persoonlijke MBA geeft een duidelijk overzicht van de essentie van elk belangrijk zakelijk onderwerp: ondernemerschap, productontwikkeling, marketing, verkoop, onderhandelingen, boekhouding, financiën, productiviteit, communicatie, psychologie, leiderschap, systeemdesign, analyse en operationeel beheer... in één allesomvattend boek.

De persoonlijke MBA werd nog niet eerder in het Nederlands vertaald. Deze versie is volledig herzien ter gelegenheid van de tiende verjaardag van de bestseller.

Josh Kaufman

Josh Kaufman werkte, voordat hij fulltime als onderzoeker en auteur aan de slag ging, als brandmanager bij Procter & Gamble. Hij adviseert bedrijven in een breed scala aan industrieën. Zijn onderzoek richt zich op ondernemerschap, het verwerven van vaardigheden, productiviteit, creativiteit, toegepaste psychologie en praktische wijsheid. Zijn unieke, multidisciplinaire benadering heeft miljoenen lezers over de hele wereld geholpen essentiële concepten en vaardigheden op hun eigen voorwaarden te leren. 

Josh Kaufman • De persoonlijke MBA

  • Verschijningsdatum: 13 juli 2021
  • Paperback € 24,99 | ISBN 9789400513914
  • Ook beschikbaar als e-book en audioboek
afbeelding van Redactie Baaz

Redactie Baaz | Redactie

Bekijk alle artikelen vanRedactie