de nieuwe 4K-laserprojector met ultrakorte projectieafstand van BenQ met door Google gecertificeerde Android TV™

Redactie Baaz
- 4K-laserbeamer als tv-vervanger - Grootformaat tv-beeld past elegant en ruimtebesparend in elke woonkamer. BenQ V7000i en V7050i uitgerust met Filmmaker Mode, RGBRGB-kleurenwiel en Smart-functie –

BenQ, de wereldmarktleider in DLP®-projectoren, presenteert haar nieuwe ultra-short-throw laserprojectoren V7000i en V7050i. Met echte 4K UHD, HDR-PRO™, CinematicColor™, Filmmaker Mode en 2500 ANSI lumen overtuigen ze zelfs in daglichtomgevingen door kleuren met adembenemende overvloed en levendigheid op groot formaat naar het projectieoppervlak te brengen. De 4K-laserprojectoren V7000i en V7050i bieden 1,3 keer meer kleurvolume dan andere laser-tv's in dezelfde klasse met een beeldformaat van meer dan 100 inch. Met geïntegreerde Android TV™ en het stijlvolle, eigentijdse design bieden ze maximaal entertainment. De twee modellen verschillen in de kleur van de behuizing en kunnen dus worden gekozen om te matchen met de inrichtingsstijl van de woonkamer; de V7000i is zilver en wit en de V7050i is zwart. De nieuwe 4K-laserprojectoren V7000i en V7050i zijn nu verkijgbaar voor de vrijblijvende verkoopprijs van 3.799 euro per stuk inclusief btw.

Laserprojector als tv-vervanging

Het verlangen naar indrukwekkende bioscoop-, serie- en filmervaringen in steeds grotere formaten in de huiskamer neemt toe. Dit is waar de laserbeamers in het spel komen als tv-vervanging. Met een lichtintensiteit van 2500 ANSI lumen genereren de BenQ V7000i en V7050i 4K laserprojectoren beelden met een hoge resolutie en een diagonaal tot 120 inch. Bijzonder praktisch is dat ze op korte afstand van het projectieoppervlak (ca. 22 cm bij 100 inch) kunnen worden opgesteld en daardoor eenvoudig op een tv-meubel kunnen worden geplaatst om content van platforms als Amazon Prime, YouTube en Sky weer te geven op groot formaat. Met de ingebouwde afstandsmeter biedt BenQ ook een praktisch hulpmiddel voor het instellen van de juiste schermgrootte.

De V7000i en V7050i geven elk van de 8,3 miljoen pixels weer met ongelooflijke helderheid en rijke, levendige kleuren dankzij BenQ's exclusieve CinematicColor™-technologie. 98% dekking van de DCI-P3-kleurruimte maakt extreem fijne kleurovergangen mogelijk, waardoor content bijzonder natuurlijk en realistisch lijkt. Daarnaast verbetert de HDR-PRO™ technologie (HDR10 en HLG ondersteuning) de beeldkwaliteit. Zo helpt dynamische tonemapping met aanpassing van beeldcontrast en helderheid om details in donkere of schaduwrijke gebieden zichtbaar te maken en tegelijkertijd overbelichting van lichte gebieden te voorkomen.


Filmmaker-modus voor een getrouwe weergave

De ultrakorte afstandsprojectoren met 6-segmenten kleurenwiel (RGBRGB) scoren punten op het gebied van weergavekwaliteit, onder meer met de Filmmaker Mode. In deze modus wordt de film of het tv-programma precies weergegeven zoals de filmmaker het bedoeld heeft. De geïntegreerde 2x 5 watt treVolo-stereoluidsprekers met een tweeter en een woofer leveren indrukwekkend virtueel surround-geluid voor luidsprekers van dit formaat. Voor de ultieme bioscoopsfeer kunnen de laserbeamers via een SPDIF en twee HDMI 2.0b-aansluitingen worden aangesloten op een externe geluidsinstallatie.


Grote keuze aan entertainment

De Google-gecertificeerde Android TV™ geeft toegang tot een uitgebreid aanbod aan apps voor films, tv-shows, games, sport en muziek om zo aan de individuele wensen en behoeften van de gebruiker te voldoen. Met de goed georganiseerde en duidelijke gebruikersinterface is content makkelijk en snel gevonden.

De optimale locatie is snel gevonden

Het aantrekkelijke ontwerp van de V7000i en V7050i laserprojectoren is elegant, eenvoudig en neemt weinig ruimte in beslag. Bovendien is de bekabeling compact en eenvoudig. Praktische extra functies, zoals de geïntegreerde oogbeschermingssensor, het automatisch sluitende deksel (schuifdak), de duurzame laserlichtbron (20.000 uur) en het stofreducerende lamellendesign verhogen het comfort en onderstrepen de eenvoudige elegantie. Voor een gemakkelijke bediening vanaf de bank wordt een afstandsbediening meegeleverd.

BenQ geeft 3 jaar garantie op de BenQ V7000i en V7050i laser-tv's.

Meer informatie over de nieuwe 4K laserbeamers van BenQ vindt u onder de volgende links:
BenQ V7000i: https://www.benq.eu/nl-nl/projector/laser-tv/v7000i.html
BenQ V7050i: https://www.benq.eu/nl-nl/projector/laser-tv/v7050i.html 

afbeelding van Redactie Baaz

Redactie Baaz | Redactie

Bekijk alle artikelen vanRedactie