De klik tussen Xtorm en iPhone 12

De klik tussen Xtorm en iPhone 12

Redactie Baaz

Xtorm, marktleider in mobiele laadoplossingen, lanceert een vernieuwende power bank. De Xtorm Magnetic Wireless Power Bank 5000mAh (FS400). Deze power bank is namelijk in staat om de iPhone 12 magnetisch draadloos op te laden.

Snoeren zijn verleden tijd!

Via het magnetische veld klikt de power bank vanzelf aan de iPhone vast en start direct met laden. Dit nieuwe magnetische laden is volledig compatibel met de nieuwe magnetische standaard voor draadloos opladen van Apple. Doordat de magneten in deze power bank perfect zijn uitgelijnd met de magneten in de iPhone 12, zorgt hij voor een goede oplaadpositie om draadloos op te laden. De magneten zijn sterk genoeg om de power bank op zijn plaats te houden terwijl de iPhone 12 oplaadt en op hetzelfde moment gebruikt wordt.

1,5 keer een volle baterij

De 5000 mAh-batterij heeft genoeg kracht om de iPhone minimaal 1,5x op te laden! De power bank heeft een fraai eigentijds design, weegt slechts 132gram (vergelijkbaar met het gewicht van de iPhone zelf) en is daarmee het perfecte reismaatje voor dagelijks woon-werkverkeer, stedentrips, festivals en nog veel meer. Deze power bank is speciaal ontworpen en ontwikkeld om de iPhone 12 zo goed en gemakkelijk mogelijk magnetisch draadloos op te laden.

Niet alleen voor de iPhone 12

Deze power bank is ook in staat om andere merken smartphones op te laden via de USB-C uitgang. De Magnetic Wireless Power Bank 5000 (FS400) wordt compleet geleverd met USB-C laadkabel.

De adviesverkoopprijs van deze power bank bedraagt € 39,95 incl. btw. inclusief 2 jaar garantie.

25% korting (geldt op het hele Xtorm assortiment) code: XtormNEXTGEN op www.xtorm.eu  

Over Xtorm

Xtorm is opgericht in 2008 en onderdeel van het Nederlandse bedrijf Telco Accessories b.v., met het hoofdkantoor in Houten. Xtorm ontwerpt, produceert en verkoopt innovatieve universele mobiele laadoplossingen. Xtorm producten hebben een eigentijds karakter, zijn gebruiksvriendelijk en van hoge kwaliteit. Op dit moment zijn Xtorm producten wereldwijd verkrijgbaar in 57 landen. Meer informatie vindt je op www.xtorm.eu.

Redactie Baaz
Door: Redactie Baaz
Redactie

Redactie Baaz

Redactie