De eerste 'droombanensite' van Nederland

De eerste 'droombanensite' van Nederland

Redactie Baaz
De nieuwe carriresite Ditismijndroombaan.nl zet de kandidaat centraal, in plaats van de werkgever.

Nederland is een carrièresite rijker: www.ditismijndroombaan.nl. Op deze site kunnen mensen met ambitie aangeven wat hun droombaan is. Werkgevers en recruiters hebben de mogelijkheid met deze kandidaten in contact te treden. De site belooft een nieuwe manier van matchen van vraag en aanbod, waarbij de wensen van de kandidaat centraal staan. Het is in ieder geval even wennen, want vacatures zul je op de site niet vinden. Alleen kandidaten.
 

Nederland telt inmiddels honderden vacaturesites, die allemaal uitgaan van de wensen van de werkgever. Wij zijn de eersten die de wensen van de kandidaat centraal stellen, aldus mede-initiatiefnemer Huub van Zwieten van talentenbureau TalentFirst. Dat past in een tijd waarin talent nog altijd schaars is en veel kandidaten sterk hechten aan persoonlijke groei.


Anoniem
Voor kandidaten biedt ditismijndroombaan.nl een podium om ongeremd en 100% anoniem hun droombaan wereldkundig te maken. Die droombaan kan variëren van een internationale managementfunctie tot meubelmaker. Kandidaten kunnen aangeven welke baan echt past bij hun talenten, passie en ambities. Ditismijndroombaan.nl helpt hen om die droombaan te verwezenlijken.

Ook voor werkgevers en recruiters moet ditismijndroombaan.nl toegevoegde waarde bieden. Kandidaten geven precies aan wat voor baan ze zoeken: dit vergroot de kans op een match met een vacature die een recruiter in portefeuille heeft. Bovendien zijn kandidaten op ditismijndroombaan.nl waarschijnlijk sterk gemotiveerd. Het gaat immers om hun droombaan.

Redactie Baaz
Door: Redactie Baaz
Redactie

Redactie Baaz

Redactie