De beste trainingen & opleidingen voor jou!

De beste trainingen & opleidingen voor jou!

Redactie Baaz

Zowel werkenden als werkzoekenden kunnen via het STAP-budget van de overheid per jaar maximaal € 1.000 aanvragen voor scholing en ontwikkeling. De subsidie staat voor STimulering Arbeidsmarkt Positie en vanaf 1 november 2022 start de nieuwe aanvraagperiode. Of je nou wel of niet gebruik gaat maken van het STAP-budget, je kan altijd oriënteren welke relevante trainingen en opleidingen er zijn. We hebben er een aantal op een rijtje gezet!

Training

AlwaysOn Marketing & Campagnes 

De training Always On Marketing & Campagnes is bedoeld voor professionals die meer willen leren over online communiceren, overtuigen en activeren. In de training ga je met experts Patrick Klerks en Peter Mohnen aan de slag met de theorie over het online ecosysteem, breng je jouw eigen ideale doelgroep in kaart en leer je waar online content aan moet voldoen om succesvol bij te dragen aan je campagnedoelstellingen. Naast de theorie krijg je ook handvatten om resultaten te optimaliseren en deze rechtstreeks in je projecten toe te passen.

Training

Het opzetten van een optimale Sales Funnel

  • Duur: 2 dagen met tussenliggende periode van twee weken
  • Locatie: Naarden, Utrecht en online
  • Info: Yearth.nl

Met de training ‘Het opzetten van een optimale Sales Funnel’ leer je hoe je op een effectieve manier je markt en potentiële klanten benadert. Daarnaast ben je in staat een sterke sales funnel te creëren - hierin staat succesvol converteren centraal. Door een gedegen klant-en marktanalyse uit te voeren, heb je vastgesteld welke klanten je kan bereiken en welke niet. Dit heeft als resultaat dat je effectiever om kan gaan met eigen en andermans resources met als gevolg meer omzet en sterkere nettowinst. De training is bedoeld voor Senior Accountmanagers, Strategische Accountmanagers, Key Accountmanagers en Consultants.

Opleiding

Master Opleiding Social Work

  • Duur: 2-jarige deeltijdopleiding
  • Locatie: HVA
  • Info: hva.nl

Ben jij een professional op het gebied van gezondheidszorg, welzijn of gemeenschapsontwikkelingen? En wil je meer vaardigheden ontwikkelen op het gebied van onderzoeken en complexere problemen in het vakgebied oplossen? De deeltijd Masteropleiding Social Work biedt mogelijkheden om die nodige kennis en vaardigheden op te doen die aansluiten bij je werk. Na de afronding van de opleiding mag je de titel Master of Social Work (MSW) voeren.

Opleiding

Masterprogramma Salesmanagement

  • Duur: 9 maanden
  • Locatie: online of op locatie naar keuze
  • Info: ncoi.nl

Wil je je ontwikkelen op het gebied van salesmanagement? Dan is dit Masterprogramma Salesmanagement iets voor jou. In dit programma van negen maanden begeef je je op het terrein van sales- en accountmanagement, business development en persoonlijk leiderschap, waarbij je onschatbare kennis opdoet die je direct kunt toepassen binnen je eigen organisatie. Je gaat aan de slag met een accountanalyse, het opzetten van een nieuw businessplan en het ontwikkelen van een persoonlijke leiderschapsstijl. Zeer interessant voor (key-)accountmanagers, salesmanagers, commercieel directeuren en salesprofessionals die hun kennis en vaardigheden willen aanscherpen.

Redactie Baaz
Door: Redactie Baaz
Redactie

Redactie Baaz

Redactie