De Audi Q2 gaat voor compleet #limited

De Audi Q2 gaat voor compleet #limited

Redactie Baaz

Audi introduceert met de Q2 #limited een zeer compleet uitgevoerde versie van de eigenzinnige Audi Q2.

De Q2 #limited krijgt standaard een groot aantal aantrekkelijke features. Hij wordt geleverd met de 85 kW/116 pk sterke 1.0 TFSI driecilindermotor en wordt in een beperkte oplage uitgebracht.

De Audi Q2, die vorig jaar zijn opwachting maakte, combineert moderne, extravagante styling met state-of-the-art technologie, compacte afmetingen, sportiviteit en luxe. De Audi Q2 #limited versterkt deze USP’s nog verder met een exclusieve uitrusting en oplage.

Het gelimiteerde model beschikt over de rijke uitrusting van de Audi Q2 Sport, aangevuld met de gemakken van het Pro Line pakket, met onder meer MMI navigatie, parkeerhulp achter, cruise control en een bestuurderinformatiesysteem in kleur.

Mono.pur in Audi Q2

Aanvullend krijgt de Audi Q2 #limited standaard fraaie LED-koplampen en -achterlichten, 18 inch lichtmetalen ‘5-arm dynamic’-design velgen en het Ambiente lichtpakket, waarmee de verlichte decoratielijsten in tien verschillende kleuren zijn in te stellen. 

De eigentijdse uitstraling van het interieur wordt kracht bijgezet door mono.pur afwerkingselementen en smaakvolle aluminium delen. Ook een licht- en regensensor is inbegrepen. De standaard Audi Car Assistant zorgt ervoor dat de bestuurder altijd met zijn Q2 is verbonden.

Ruim 2.700 euro voordeel op uitrusting

De Audi Q2 #limited wordt uitsluitend geleverd met de moderne 1.0 TFSI turbo benzinemotor. Standaard is de driecilinder gekoppeld aan een handgeschakelde 6-versnellingsbak, maar optioneel is ook de 7-traps S tronic-automaat met dubbele koppeling verkrijgbaar. 

De prijzen van de nieuwe Audi Q2 #limited starten bij € 36.095, waarmee deze versie inclusief een voordeel van ruim € 2.700 op de meeruitrusting zowel voor particulieren als zakelijke rijders een aantrekkelijk aanbod is. Met een beperkte productie blijft exclusiviteit gewaarborgd.

Redactie Baaz
Door: Redactie Baaz
Redactie

Redactie Baaz

Redactie