DataCore selecteert Whizpr als bureau voor vergroten naamsbekendheid

Redactie Baaz

DataCore Software, een autoriteit op het gebied van software-defined storage, heeft gekozen voor Whizpr als partner op het gebied van PR en contentcreatie. De activiteiten van Whizpr zullen zich richten op het vergroten van de naamsbekendheid van DataCore in de Benelux.

DataCore biedt software-defined storage-oplossingen voor block, file en object storage. Met behulp van storage-virtualisatie en geavanceerde datadiensten helpt het bedrijf klanten over de hele wereld bij het moderniseren van het opslaan, beschermen en openen van data.

Ekrem Koç, Sales Director Benelux & Turkey: “DataCore is in de Benelux nog relatief onbekend. Daar willen we graag verandering in brengen; om te beginnen in Nederland. Vanwege expertise die Whizpr heeft in de tech-markt en zijn uitgebreide netwerk van journalisten en andere influencers, zijn we ervan overtuigd de juiste partner te hebben gevonden. Samen gaan we aan de slag om onze kennis op het gebied van software-defined storage te vertalen in goede content en publicaties en zodoende onze naamsbekendheid te vergroten.”

Annerieke Kamphuis, eigenaar van Whizpr: “We zijn blij dat we DataCore aan ons klantenbestand kunnen toevoegen. Hoge beschikbaarheid en veiligheid van data zijn belangrijke thema’s in IT-land, waar DataCore met zijn kennis op het gebied van software-defined storage een geheel eigen invulling aan geeft. We kijken ernaar uit om DataCore te helpen met het maken van mooie en onderscheidende content en daarmee de naamsbekendheid van het bedrijf in de Benelux te vergroten.”

Foto door fauxels via Pexels

afbeelding van Redactie Baaz

Redactie Baaz | Redactie

Bekijk alle artikelen vanRedactie