Danny Hollestelle uitgeroepen tot Zakenvrouw van het jaar

Danny Hollestelle uitgeroepen tot Zakenvrouw van het jaar

Redactie Baaz
Danny Hollestelle, directeur en eigenaresse van Koninklijke Hollestelle in Goes heeft de Prix Veuve Clicquot 2015 gewonnen en mag zich hiermee Zakenvrouw van het jaar 2015 noemen.

De prijs wordt toegekend aan een vrouwelijke ondernemer met grote maatschappelijke betrokkenheid. Hollestelle bevindt zich in goed gezelschap, eerder wonnen Jacqueline Zuidweg (Zuidweg & Partners), Heleen van Oord (DQ&A Media Group) en Thecla Bodewes (Scheepswerven Bodewes) de titel. Hollestelle krijgt de prijs toegekend door een jury onder leiding van Annemarie Jorritsma, burgemeester van Almere, Michael van Straalen van MKB Nederland, Hans de Boer, voorzitter van VNO NCW, Europarlementarier Corien Wortmann-Kool en Ria Joosten, zakenvrouw van het jaar 2014.

De Prix Veuve Clicquot wordt sinds 1981 in 18 landen uitgereikt en is een eerbetoon aan Nicole-Barbe Clicquot Ponsardin. Zij kreeg al op jonge leeftijd de leiding over het gelijknamige champagnehuis en wist dit tot grote bloei te brengen. Als winnaar van de Prix Veuve Clicquot mag Hollestelle de internationale ceremonie in Reims bijwonen, waar ze de winnaars uit andere landen ontmoet en haar onderneming en zichzelf kan profileren.

Redactie Baaz
Door: Redactie Baaz
Redactie

Redactie Baaz

Redactie