Creëer een comfortabele werkplek

Creëer een comfortabele werkplek

Redactie Baaz

Je werkplek is een plek waar je veel tijd doorbrengt. Het is daarom belangrijk dat een werkplek comfort biedt. Zo moet je op een kantoor kunnen werken aan een goed bureau op een goede bureaustoel. De kantoormeubelen lijken wellicht bijzaak. Maar het zijn de kantoormeubelen die de basis vormen van het comfort en daarmee van de productiviteit. Dus wil je als werkgever de productiviteit optimaliseren? Creëer dan een comfortabele werkplek voor jouw werknemers.

Werken in een goede houding

Een comfortabele werkplek is belangrijk voor het effectief kunnen uitvoeren van je werkzaamheden. Maar hoe kun je een comfortabele werkplek definiëren? Wanneer voldoet een werkplek op ergonomisch vlak aan de gestelde eisen? Je kunt in de basis spreken van een comfortabele werkplek als je zithouding goed is. En een goede zithouding wordt gecreëerd middels kwalitatief goede kantoormeubelen die verstelbaar zijn. Iedereen heeft een andere lichaamslengte. Wil je graag vanwege de uitstraling voor het hele kantoor dezelfde kantoormeubelen aanschaffen? Zorg er dan wel voor dat je kiest voor een verstelbaar bureau en een verstelbare bureaustoel. Voor een optimale zithouding moeten de meubels afgesteld kunnen worden op de specifieke lichaamslengte. Want alleen met een bureau en een bureaustoel in de juiste afmetingen kun je comfortabel werken.

Zittend én staand werken

Dat het niet goed is om de hele dag te zitten, weten de meeste mensen wel. Maar mensen die een kantoorbaan hebben, ontkomen hier doorgaans toch niet aan. Dit is eigenlijk een heel zorgelijk gegeven omdat het om de gezondheid van de werknemers gaat. Wil jij als werkgever jouw steentje bijdragen aan een goede gezondheid van jouw werknemers?
Overweeg dan de aanschaf van een zit sta bureau. Met dit bureautype is het voor jouw werknemers verleden tijd om de hele dag zittend te werken. Het bureau kan namelijk heel eenvoudig versteld worden. Zo kunnen de werknemers ervoor kiezen om afwisselend zittend en staand te werken.

Groot en divers aanbod kantoormeubelen

Iedere onderneming is anders en daarmee is ook voor elke onderneming weer een andere inrichting passend. Gelukkig is hier met het aanbod kantoormeubelen rekening mee gehouden. Het aanbod kantoormeubelen is namelijk heel groot en divers. Hierdoor is er voor iedere kantoorruimte een passende kantoorinrichting te vinden. Zo zijn de verstelbare bureaus met allerlei verschillende soorten werkbladen te verkrijgen. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een wit of lichtgrijs werkblad. Maar ook een eikenkleurig werkblad behoort tot de mogelijkheden. Voor de onderstellen geldt eveneens dat ze in diverse varianten te verkrijgen zijn. Voor welk type bureau uit het grote aanbod kantoormeubelen kies jij?

Redactie Baaz
Door: Redactie Baaz
Redactie

Redactie Baaz

Redactie