‘CreditLab’ van start op New Business Radio

‘CreditLab’ van start op New Business Radio

Redactie Baaz
Op zakenzender New Business Radio het nieuwe programma CreditLab van start gegaan.

Het programma wordt gemaakt in samenwerking met GGN Mastering Credit en staat geheel in het teken van maatschappelijk verantwoord incasseren.

Bij incassobureaus wordt nog vaak gedacht aan harde praktijken, waarbij begrip en menselijkheid ver te zoeken zijn. Er is echter ook een andere kant en een andere aanpak. In CreditLab komt de menselijke aanpak van incasseren ruimschoots aan bod. 

Big data en digitalisering

'Met CreditLab willen we een breder beeld schetsen. Creditmanagement heeft namelijk alles te maken met big data en digitalisering maar kan ook heel goed samengaan met een menselijke aanpak, dat is wat we doen bij GGN', aldus Dorry Burger Senior Communicatieadviseur van GGN.

CreditLab brengt een unieke inkijk in de wereld van een incasso-organisatie. Je hoort interviews met mensen met schulden, maar bijvoorbeeld ook een jonge deurwaarder en zijn beweegredenen om dit werk te doen. Natuurlijk schuiven ook klanten aan om hun ervaringen te delen en vertelt GGN zelf over de nieuwste ontwikkelingen in fintech en wat dat doet naar de toekomst. 

Het programma is elke tweede dinsdag van de maand, tussen 15:00 en 16:00 uur, te beluisteren op New Business Radio
 

Redactie Baaz
Door: Redactie Baaz
Redactie

Redactie Baaz

Redactie