Tips voor criminaliteitsbeheersing in de horeca

Sanne Ruhaak
Op een overval zit niemand te wachten. Benzinepompen zijn een bekend doelwit, maar ook horeca leidt onder criminele activiteiten. KvK Zuidwest-Nederland legt uit hoe je het risico op een overval verkleint.

Of je een overval helemaal kunt voorkomen is de vraag, maar de kans op een overval is in elk geval te verkleinen. KvK Zuidwest-Nederland verzorgt in samenwerking met betrokken partijen waaronder Politie Zeeland een bijeenkomst om alles over criminaliteitsbeheersing te leren. Je krijgt te horen hoe je een overval zo goed mogelijk kunt voorkomen, hoe je met geweld en agressie om kunt gaan en wat nu precies de typische onveilige situaties in de horeca zijn.

Een ervaren trainer en professionele acteurs komen naar Goes om praktijkvoorbeelden te geven en vooral veel tips om een overval te helpen voorkomen. De bijeenkomst vindt 6 maart plaats in Goes. Voor meer informatie kijk je op de site van de betreffende KvK.

 

afbeelding van Sanne Ruhaak
Door: Sanne Ruhaak

Sanne Ruhaak | Redacteur

Sanne (1985) studeerde Literatuurwetenschap en Nederlandse taal en cultuur. Gewapend met een goede internetverbinding, een telefoon en een scherpe pen, verzorgt ze nieuwsberichten en achtergrondartikelen voor Baaz. Zit ze niet achter haar pc, dan reist ze met haar kladblok het land rond voor interviews.

Bekijk alle artikelen van Sanne