TEDxAmsterdamWomen zoekt vrouwelijk ondernemerstalent

Bart Remmers
TEDxAmsterdamWomen heeft het startsein gegeven voor de zoektocht naar nieuw Nederlands ondernemerstalent.

​Tien startups krijgen de kans om hun ondernemingsplan officieel te pitchen bij een jury van deskundigen, investeerders, adviseurs en pers. 

De onderneemster met het meest inspirerende en kansrijke plan wint de Startup Award 2017 en zal door TEDxAmsterdamWomen en haar partners worden geholpen bij de ontwikkeling van haar onderneming. 

Selectieprocedure TEDxAmsterdamWomen

Uit alle aanmeldingen worden begin september tien finalisten geselecteerd. Zij zullen dit jaar in een van ’s werelds meest innovatieve en duurzame kantoorgebouwen; The Edge van Deloitte in Amsterdam hun startup pitchen. Na ‘the battle’ tussen de tien ondernemers kiest de jury een top 3. Zij gaan door naar de finale en zullen op het podium van TEDxAmsterdamWomen op 2 november door middel van een TEDtalk de jury moeten overtuigen van hun startup
 
Marian Spier, Founder TEDxAmsterdamWomen: 'Ik ben ontzettend blij dat we voor het derde jaar op rij via de Startup Award aanstormend ondernemerstalent een podium kunnen bieden. De ondernemingen van de winnaars uit 2015 en 2016 hebben een enorme vlucht genomen. Het is mooi om te zien dat dit event echt een grote opstap kan zijn voor jonge ondernemers. Voor dit jaar zoeken we naar startups in de segmenten health, retail, bouw, mode en mobile/tech. We hopen met de Startup Award ondernemerschap in Nederland te stimuleren en vooral vrouwen een kans te bieden om van hun dromen en ideeën succesvolle ondernemingen te maken.'

Consultancy en CEO-diner

De winnares van de Startup Award 2017 ontvangt naast consultancy van Deloitte en financiële coaching van ABN AMRO, een uitnodiging voor een CEO-diner, georganiseerd door Deloitte tijdens Amsterdam Capital Week. Daarnaast krijgt de winnares van Cathay Pacific een vliegticket om naar ondernemersstad Hongkong te vliegen en daar potentiele investeerders te ontmoeten. 
 
Aanmelden kan vanaf nu via TEDxAmsterdamWomen.nl
 

afbeelding van Bart Remmers
Door: BartRemmers

BartRemmers | Redacteur

Bekijk alle artikelen vanBart