Seminar

Seminar: wereldveroveraars Go West!

Sanne Ruhaak
Succesvol zakendoen in Amerika, maar dan niet de States. Dat is waar het tijdens dit seminar om draait. FD, BNR en KLM slaan de handen ineen en vinden uit hoe je kunt slagen in opkomende economieën als Brazilië of Mexico.

Altijd al gedroomd om te gaan ondernemen in Amerika, maar geen idee hoe je dat aanpakt en in welk land je nu eigenlijk moet beginnen? Voor het Wereldveroveraars Go West! Seminar op 7 september hebben de initiatiefnemers allerhande ondernemers uitgenodigd die je bijspijkeren. Ze gingen zelf aan de slag in Amerika, dus weten waar ze het over hebben.

Op het programma staan interviews met onder meer René Boender, succesvol ondernemer in de VS en schrijver van het boek Generation Z, presentaties en infotainment over waar je in de Amerika's het beste zaken kunt doen.

Het Wereldveroveraars Go West! Seminar vindt plaats op 7 september 2012 in KLM Open, Hilversumsche Golf Club. De toegang is gratis net als een toegangsbewijs voor het KLM Open dat je ontvangt bij deelname. Wel moet je je even aanmelden.

afbeelding van Sanne Ruhaak
Door: Sanne Ruhaak

Sanne Ruhaak | Redacteur

Sanne (1985) studeerde Literatuurwetenschap en Nederlandse taal en cultuur. Gewapend met een goede internetverbinding, een telefoon en een scherpe pen, verzorgt ze nieuwsberichten en achtergrondartikelen voor Baaz. Zit ze niet achter haar pc, dan reist ze met haar kladblok het land rond voor interviews.

Bekijk alle artikelen van Sanne