Lean Six Sigma Seminar 2016 op 6 oktober

Kom naar het Lean Six Sigma Seminar

Redactie Baaz
Kennisontwikkeling, technologie, sociaal-economische vraagstukken, het klimaat; de wereld verandert in een zeer snel tempo en op alle fronten tegelijk. We durven wel te spreken van een verandering van tijdperk.

Kennisontwikkeling, technologie, sociaal-economische vraagstukken, het klimaat; de wereld verandert in een zeer snel tempo en op alle fronten tegelijk. We durven wel te spreken van een verandering van tijdperk.

Uit onderzoek blijkt dat lang niet alle organisaties voldoende kunnen meebewegen met deze veranderingen. Het vermogen om flexibel te kunnen opereren in deze wereld is een voorwaarde om te overleven. Dit vraagt om andere manieren van organiseren, ander leiderschap en andere manieren van leren. Hoe zorg jij er voor dat jouw organisatie vandaag de dag wendbaar en slagvaardig is? Ben jij er zélf al helemaal klaar voor?

Dit nieuwe tijdperk vraagt om een frisse blik. De verbinding opzoeken. Elkaar ontmoeten en inspireren. Nieuwe indrukken opdoen. Nieuwe inzichten verkrijgen. Samen het verschil maken.

YourMatriX: jouw persoonlijke actieplan

Veranderen is noodzakelijk, maar niet altijd eenvoudig. Wij helpen je daar graag bij tijdens het Lean Six Sigma Seminar. Aan het eind van deze dag ga je met een persoonlijk actieplan naar huis: YourMatriX. Alle programmaonderdelen zijn op elkaar afgestemd, waardoor je voortdurend met een nieuwe dosis inspiratie de volgende stap op YourMatriX kunt zetten. Tijdens deze dag formuleren we de verbeterdoelen waar je morgen mee kunt beginnen én de doorbraken die je over 3 tot 5 jaar wilt realiseren. Dat doen we to-the-point, praktisch en lekker concreet.

De locatie

Het Lean Six Sigma Seminar 2016 vindt plaats in de Woonindustrie in Nieuwegein. Deze prachtige evenementenlocatie in het midden van Nederland heeft een gemoedelijke 'huiskamersfeer'. Er is een prachtig en inspirerend atrium en er zijn diverse break-out rooms. Het is de ideale plek voor het Lean Six Sigma Seminar! Wij zijn ervan overtuigd dat je je hier op 6 oktober helemaal op je gemak voelt. Bestel je tickets hier...

Bekijk hier het verslag van het Lean Six Seminar 2015:

afbeelding van Redactie Baaz

Redactie Baaz | Redactie

Bekijk alle artikelen van Redactie