Erasmus Collegereeks #10: Internationalisering

Sanne Ruhaak
Internationaal ondernemen, daarover spreken op 7 juni 2012 drie gastexperts tijdens de Erasmus Collegereeks. Onder meer Jan Peter Balkenende geeft inzichten in grenzeloos ondernemen.

Het is alweer de laatste bijeenkomst in deze tweede reeks van de Erasmus Collegereeks. Daarom wordt er nog even flink uitgepakt met een drietal echte experts. Dit tiende college is het de beurt aan Kees de Jong, oprichter Blauw Research en FD columnist, Mirik Castro, oprichter van Simgas en John’s Phone en Jan Peter Balkenende, professor Governance & Internationalization.

Tijdens het college zal worden ingegaan op de mogelijkheden om je afzetmarkt naar het buitenland uit te breiden. Waar moet je op letten, hoe zorg je ervoor dat je blijft groeien en wat moet je allemaal regelen? Op 7 juni doen de experts de mogelijkheden en beperkingen uit de doeken en kun je volop nieuwe inzichten vergaren.
Om deel te nemen aan dit laatste college kun je je inschrijven op de website van de collegereeks.

afbeelding van Sanne Ruhaak
Door: Sanne Ruhaak

Sanne Ruhaak | Redacteur

Sanne (1985) studeerde Literatuurwetenschap en Nederlandse taal en cultuur. Gewapend met een goede internetverbinding, een telefoon en een scherpe pen, verzorgt ze nieuwsberichten en achtergrondartikelen voor Baaz. Zit ze niet achter haar pc, dan reist ze met haar kladblok het land rond voor interviews.

Bekijk alle artikelen van Sanne