Collegereeks 6: Benut de waarde van je bedrijf

Sanne Ruhaak
Het is alweer tijd voor een nieuwe serie van de Erasmus Collegereeks. 8 februari start deze met het in totaal zesde college. Het thema: het optimaal benutten van de waarde van je bedrijf.

Enthousiast geworden door onze berichten en artikelen over de eerste Collegereeks, maar te laat om zelf deel te nemen? Dan krijg je nu een tweede kans. Vanaf 8 februari zijn er weer nieuwe colleges met nieuwe onderwerpen en een verse aanvoer gastexperts.

Maximizing Exit Value

Tijdens college zes (de eerste van de nieuwe reeks) die op 8 februari op de Erasmus Universiteit plaatsvindt, staat de waarde van je bedrijf centraal. Het thema voor de dag is: Maximizing Exit Value. Drie deskundigen gaan je alles bijbrengen op het gebied van het bepalen, het laten groeien en het optimaal benutten van de waarde van je bedrijf.

De experts

Dr. Vis, als directeur verbonden aan BrightOrangeTalanton Corporate Finance, gaat in op de vraag hoe je als ondernemer je energie terugziet in je bedrijf. Want wat bepaalt de waarde van je bedrijf eigenlijk? Vervolgens zal ervaringsdeskundige Marcel Broersma, directeur van Peak Value, je leren hoe je de meeste waarde uit je bedrijf kunt halen en kunt blijven groeien in de toekomst. Tot slot zal Maarten Wolleswinkel alles vertellen over zijn specialisme: overnames. Want ook bijĀ  verkoop is het van belang dat je het maximale uit je bedrijf haalt.

Wil je deze of (een van de) volgende colleges bijwonen? Kijk dan voor meer informatie en aanmelding op de website van de Erasmus Collegereeks.

afbeelding van Sanne Ruhaak
Door: Sanne Ruhaak

Sanne Ruhaak | Redacteur

Sanne (1985) studeerde Literatuurwetenschap en Nederlandse taal en cultuur. Gewapend met een goede internetverbinding, een telefoon en een scherpe pen, verzorgt ze nieuwsberichten en achtergrondartikelen voor Baaz. Zit ze niet achter haar pc, dan reist ze met haar kladblok het land rond voor interviews.

Bekijk alle artikelen van Sanne