ASUSPRO: krachtige desktop-pc's voor bedrijven

ASUSPRO: krachtige desktop-pc's voor bedrijven

Daan de Winter
Als ondernemer kun je bijna niet zonder desktop-pc's, maar het selecteren van de juiste hardware voor op de zaak lijkt een hels karwei. Is dat eigenlijk wel zo? ASUS wil de keuze makkelijker maken en brengt daarom de ASUSPRO-lijn onder de aandacht. Deze desktops bieden een veelvoud aan functies tegen een aantrekkelijke prijs.

ASUS mag gerust een ijzersterk merk worden genoemd. Het Taiwanese bedrijf werd in 1989 opgericht en is sindsdien uitgegroeid tot de nummer vier op de wereldwijde pcmarkt. ASUS staat bekend om haar innovatieve producten die topkwaliteit combineren met een fraai design. Deze eigenschappen kunnen ook worden toegeschreven aan de zakelijke desktop-pc's uit de ASUSPRO-serie. Zo is er de D510MT, een model dat qua prijs gericht is op kleinere bedrijven, maar qua functies zeer compleet is. Net als de andere ASUSPRO-desktoppc's is de D510MT uitermate geschikt voor organisaties die flexibiliteit nodig hebben, bijvoorbeeld om snel nieuwe werkplekken uit te kunnen rollen. Van het mkb en scholen tot banken en overheden, ASUSPRO heeft altijd een passende oplossing.

Onderscheiden

In de huidige markt voor zakelijke desktop-pc's is het verdomd lastig om je als fabrikant te onderscheiden van de concurrentie. Natuurlijk zijn functionaliteit en technische hoogwaardigheid belangrijk, maar het is lastig om alleen daarmee op te vallen. Gelukkig heeft ASUS een aantal troeven in handen die de Taiwanese grootmacht toch een streepje voor geven op andere fabrikanten. De eerste troef is de service. Die is bij ASUS namelijk zeer omvangrijk en wordt standaard geleverd, al vanaf de instapmodellen. Klanten krijgen voor hun nieuwe hardware twee jaar lang technische ondersteuning op locatie. Een fijn staaltje service dat normaal gesproken voorbehouden is aan grotere organisaties, maar dankzij ASUS nu ook voor het mkb binnen handbereik is. We benoemden het aan het begin van dit stuk al: een ander belangrijk voordeel van ASUSPROpc's is het bescheiden prijskaartje. De prijzen van modellen als de D510MT zijn zeer competitief, zeker met de kwaliteit van de hardware in het achterhoofd. En ook als het op het beheer aankomt, loopt ASUS voorop. Met ASUS Business Manager krijgen beheerders bijvoorbeeld de controle over de desktop die nodig is om de ictomgeving veilig te houden. Bovendien is dit alles-in-één-beheersysteem gemakkelijk uit te breiden. Nog niet overtuigd? De budgetvriendelijke desktop-pc's uit de ASUSPRO-lijn zijn eenvoudig te installeren en worden aan allerlei tests onderworpen om te garanderen dat ze stabiel staan, zo min mogelijk geluid maken, tegen een stootje kunnen en bestand zijn tegen temperatuurwisselingen.

Mobiele apparaten

Er zijn natuurlijk ook ondernemers die vaak onderweg zijn en daardoor behoefte hebben aan devices die makkelijk overal mee naartoe kunnen worden genomen. Zij hoeven zeker niet elders te kijken, want ook op het gebied van mobiele apparaten als notebooks, ultrabooks en tablets heeft ASUS een breed scala aan zakelijke producten in haar assortiment. Uiteraard blijven de genoemde kernwaarden van het bedrijf, zoals een uitstekende prijskwaliteitverhouding en de nadruk op service, ook bij deze producten overeind. Voor meer informatie over de ASUSPRO-serie en de overige hardware van ASUS kun je onder meer terecht op asus.com/nl