Click2Leads neemt online adverteren uit handen

Redactie Baaz
Click2Leads werpt zich op als intermediair voor kleine tot middelgrote bedrijven die wel online zouden willen adverteren, maar daar niet de tijd of de kennis voor in huis hebben.

We hebben een gevarieerde waaier aan MKB-klanten, zegt Rob Bogaers, sales manager bij Click2Leads. Deze bedrijven zien nu wat wij voor hun vindbaarheid op het web kunnen betekenen, al vanaf een euro per dag.

Zichtbaarheid verbeteren
Door online te adverteren in zoekmachines, onder andere via Google AdWords, kunnen bedrijven hun online zichtbaarheid sterk verbeteren.
Deze vorm van online marketing is de eenvoudigste manier om snel resultaat te boeken. Click2Leads heeft een aantal gecertificeerde Google AdWords-specialisten in huis, die het maximale uit zoekmachine- adverteren weten te halen.

Click2Leads stelt ook rapportages op, die inzicht bieden in de resultaten van het online adverteren. Aan de hand van de rapporten brengt Click2Leads advies uit over het verder optimaliseren van de campagne. Click2Leads biedt standaard twee rapportages bij een abonnement, vanaf 295 per jaar.

Redactie Baaz
Door: Redactie Baaz
Redactie

Redactie Baaz

Redactie