CHERVON Group neemt FLEX Scandinavia AB over

CHERVON Group neemt FLEX Scandinavia AB over

Redactie Baaz

FLEX-Verwaltungs GmbH & Co KG neemt met ingang van 1 juni 2024 het voormalige FLEX Scandinavia AB over van de Ahlsell Group. Deze strategische overname markeert een nieuwe mijlpaal in de geschiedenis van CHERVON en onderstreept de voortdurende toewijding van de Groep aan groei, innovatie en het leveren van de meest optimale oplossingen aan haar klanten in Nederland en wereldwijd. 

Met deze overname breidt de CHERVON Group haar aanwezigheid op voornamelijk de Zweedse en Scandinavische markten uit. Ze versterkt hiermee haar positie in Europa als een van de toonaangevende leveranciers in de industrie van elektrisch gereedschap en elektrische tuinmachines, waaronder EGO Power+. 

Een strategische stap om de merken FLEX en EGO Power+ te versterken 

Door FLEX Scandinavia AB te integreren in het wereldwijde netwerk van de CHERVON Group voor de merken FLEX en EGO Power+, zal het bedrijf in staat zijn om zijn bereik uit te breiden, de efficiëntie van zijn toeleveringsketen in Nederland te verbeteren en nieuwe producten hier nog sneller op de markt te brengen.  

Het gebruik van een gemeenschappelijke infrastructuur in Zweden maakt samenwerkingsvoordelen mogelijk die zullen leiden tot een duurzame groei van alle merken binnen de CHERVON Group. 

Toewijding aan kwaliteit en klanttevredenheid 

Met de overname wordt ernaar gestreefd om de hoogste kwaliteitsnormen te handhaven en de klantervaring te verbeteren. Professionals kunnen uitkijken naar een groeiend aanbod van hoogwaardig elektrisch gereedschap en snoerloos tuingereedschap dat is afgestemd op hun behoeften. Met een eigen reparatiewerkplaats en een groot magazijn met een eigen reparatiedienst wordt ook de service en de beschikbaarheid van producten verhoogd. 

Belangrijke stap voorwaarts 

De overname van FLEX Scandinavia AB is een belangrijke stap voorwaarts die de merken FLEX en EGO versterkt – en de groei van de CHERVON Group verder onderstreept. FLEX Scandinavia AB, met een uitstekende reputatie op het gebied van kwaliteit en klantervaring, deelt al jaren de waarden en visie voor de merken FLEX en EGO van de CHERVON Group, waardoor deze overname een ideale stap is naar gezamenlijk toekomstig succes. Karlstad blijft het hoofdkantoor voor toekomstige expansie in Zweden. 

Redactie Baaz
Door: Redactie Baaz
Redactie

Redactie Baaz

Redactie