Canon introduceert de imageRUNNER C1530 serie, ontworpen voor de hybride werkomgeving

Canon introduceert de imageRUNNER C1530 serie, ontworpen voor de hybride werkomgeving

Redactie Baaz

Canon Europe introduceert de imageRUNNER C1530 serie, een printerlijn die is ontworpen om samenwerking te stimuleren en digitale transformatie te ondersteunen in de hybride werkomgeving van nu. In een tijd dat veel bedrijven de rol van het traditionele kantoor opnieuw onder de loep nemen, zijn werkomgevingen waarin collega’s echt kunnen samenwerken – zelfs op verschillende locaties – de sleutel tot succes. De multifunctionele imageRUNNER C1533iF en C1538iF A4-kleurensystemen zijn uitgerust met tools voor samenwerking en zijn naadloos te integreren in verschillende werkomgevingen, van satelliethubs tot kleine of middelgrote kantoren, of als integraal onderdeel van een printerpark.

KeyPoint Intelligence voorspelt dat in 2021 de nieuwe werkomgeving een hybride uitvoering zal zijn van thuis- en kantoorruimten. Deze hybride omgeving met inbegrip van gedeelde werkruimten of werkplekken op afstand, zal de vraag naar A4-systemen stimuleren. Een vraag waaraan de imageRUNNER C1530 serie goed kan voldoen. De combinatie van slimme digitaliseringsfuncties, intuïtieve functionaliteit en naadloze connectiviteitsopties stelt teams in staat efficiënt en veilig samen te werken, ongeacht waar ze zich bevinden. De modellen in deze serie bouwen voort op Canon’s bekroonde A4-erfgoed, dat binnenkort verder zal worden uitgebreid met een nieuwe toevoeging aan het imageRUNNER ADVANCE DX-portfolio.

Overal mogelijkheden voor efficiënt samenwerken met Canon

De imageRUNNER C1530 serie biedt optionele cloudconnectiviteit met Canon’s cloud-gebaseerde oplossing uniFLOW Online. Met deze oplossing kunnen de apparaten verbinding maken met cloud-opslagbestemmingen zoals Dropbox en OneDrive, zodat gebruikers gedigitaliseerde documenten eenvoudig kunnen opslaan en delen met collega’s. Daarnaast biedt uniFLOW Online één platform voor het verbinden van alle werklocaties, inclusief de functie ‘My Print Anywhere’ waarmee printopdrachten veilig zijn te openen en vrij te geven vanaf elk apparaat dat met de cloud-service is verbonden – perfect voor medewerkers die hun tijd tussen verschillende werkomgevingen doorbrengen.

Verhogen van de productiviteit op de werkplek

Om ervoor te zorgen dat de tijd op kantoor optimaal wordt benut, biedt de imageRUNNER C1530 serie de mogelijkheid om documentprocessen te personaliseren. Daardoor hoeven teams minder tijd bij het apparaat te besteden en krijgen zij taken sneller gedaan. De apparaten kunnen papieren documenten snel digitaliseren dankzij dubbelzijdig scannen in één passage, terwijl slimme scanfuncties – ondersteund door Optical Character Recognition – de noodzaak van handmatige gegevensinvoer verkleinen door automatisch informatie uit papieren documenten te halen. Met functies als Filing Assist, waarmee vooraf geconfigureerde workflows worden gebruikt om batches met hetzelfde type document te scannen, kunnen gebruikers die informatie rechtstreeks in workflowsoftware invoeren. De intuïtieve interface bespaart gebruikers extra tijd door het gemakkelijk te maken de functies te selecteren die ze nodig hebben. Dankzij de ‘tijdlijn-functie’ kunnen gebruikers eerder geselecteerde instellingen met één druk op de knop herhalen in plaats van ze bij veelvoorkomende opdrachten telkens te moeten invoeren.

Eenvoudiger beheer voor hybride werken

De imageRUNNER C1530 serie ondersteunt ook eenvoudiger IT-beheer voor het hybride werken. Dit dankzij de native compatibiliteit met Universal Print by Microsoft en uniFLOW Online. Universal Print by Microsoft maakt het gemakkelijker om apparaten in te stellen en te onderhouden door de printinfrastructuur naar de cloud te verplaatsen, zodat er geen stuurprogramma’s meer hoeven te worden beheerd op de printerlocaties zelf. Daarnaast biedt uniFLOW Online eenvoudig, gecentraliseerd en cloud-gebaseerd beheer van een printerpark, ongeacht waar de printers zich bevinden. Dit alles inclusief controle over de kosten, intelligente auditing, budgettering en rapportage. uniFLOW Online zorgt voor een uitbreiding van de functionaliteit van Universal Print by Microsoft in termen van beveiliging, authenticatie en accounting. Extra mogelijkheden voor automatisch beheer op afstand helpen IT-teams om externe apparaten effectiever te beheren, bijvoorbeeld door proactief fouten te signaleren, IT-managers te waarschuwen over de status van verbruiksmaterialen en vervangingen te bestellen.

Veilig in de nieuwe wereld

Werken op verschillende locaties zou niet mogen betekenen dat de veiligheid in het geding komt, maar het creëert wel nieuwe kwetsbaarheden. Volgens Keypoint Intelligence zal het gebruik van ‘zero trust’-oplossingen in 2021 toenemen, zodat printsystemen moeten voldoen aan de eisen van de klant. De imageRUNNER C1530 serie biedt ingebouwde McAfee Embedded Control in aanvulling op Canon’s Verify System at Startup dat bescherming biedt tegen geavanceerde bedreigingen en gegevensverlies door niet-geautoriseerde toepassingen te blokkeren. Security Information and Event Management (SIEM) ondersteunt realtime detectie van bedreigingen en de respons op beveiligingsincidenten, terwijl gebruikers met Secure Print en Encrypted PDF-functies de vertrouwelijkheid van documenten en gegevens met een gerust hart kunnen beschermen.

Een duurzame toekomst met Canon

Het imageRUNNER-portfolio van Canon is ontworpen en geproduceerd met het oog op duurzaamheid. Deze modellen voldoen aan milieunormen en ondersteunen een duurzame toekomst. De C1530 serie helpt klanten hun duurzaamheidsdoelen te bereiken, onder andere door minder papier en toner te verspillen.

Hiro Imamura, vice president marketing van de document solutions group bij Canon Europe, zegt: “Nu co-working ruimten steeds populairder worden, zijn bedrijven op zoek naar compacte oplossingen die samenwerking echt mogelijk maken en tegelijkertijd voldoen aan de veiligheidsnormen. De imageRUNNER C1533iF en C1538iF zijn een uitbreiding van onze bekroonde A4-productlijn en zijn perfect in staat om aan deze veranderende behoeften aan werkomgevingen te voldoen.”

Ga voor meer informatie over Canon’s imageRUNNER C1530 serie naar https://www.canon.nl/business/products/office-printers/multifunction/colour/imagerunner-c1530-series/

Redactie Baaz
Door: Redactie Baaz
Redactie

Redactie Baaz

Redactie