BusinessBase lanceert webgebaseerde uitbreiding op Microsoft CRM

Redactie Baaz
Met BB.Net 4.0, een verzameling webgebaseerde uitbreidingen add-ons kunnen ondernemers Microsoft CRM 4.0 uitbreiden met functionaliteit voor contracten, voorraadbeheer en projectmanagement.

De oplossing van BusinessBase is te koppelen met andere webapplicaties via zogenaamde webservices. Langs deze weg integreert het systeem ook met producten als Microsoft Sharepoint, Project Server, Office en Exchange Server.

"BB.Net is ideaal voor middelgrote tot grote organisaties in de sectoren professionele dienstverlening, overheid en technologie, media en telecom. Het .Net platform, waar BB.Net op is ontwikkeld, is zeer flexibel om aan de wensen van een organisatie te voldoen", zegt Emo Prins, CEO van BusinessBase. "Met de nieuwe versie van BB.Net profiteren gebruikers van extra mogelijkheden. Meer inzicht in lopende processen en uitgebreidere mogelijkheden om huidige contracten aan te passen zijn hiervan aansprekende voorbeelden. Dit resulteert in nog beter gestroomlijnde klantprocessen en een hogere klanttevredenheid."

Redactie Baaz
Door: Redactie Baaz
Redactie

Redactie Baaz

Redactie