BrightonSEO: van pub naar Brighton Dome

BrightonSEO: van pub naar Brighton Dome

Redactie Baaz

Afgelopen september vond de BrightonSEO plaats, het grootste SEO event in het Verenigd Koninkrijk waar twee keer per jaar zo’n 3500 man op af komt. Het event werd georganiseerd in het gigantische Brighton Dome, maar is begonnen in de plaatselijke pub.

Van pub naar Dome 

Net als veel andere geniale ideeën begon ook het idee voor een SEO-event in de kroeg onder het genot van een biertje. Kelvin Newman en een paar andere SEO’s kwamen op het idee om mensen die ook werkzaam zijn in SEO te laten ontmoeten om over het werk te praten. Ze huurden een ruimte en die was eigenlijk meteen al te klein voor de hoeveelheid mensen die erop af waren gekomen. Nu, een paar jaar later, is het event zo gegroeid dat het nu twee keer per jaar plaatsvindt in de Brighton Dome, een enorme venue.

BrightonSEO 

Newman spreekt met Inc. over zijn succesvolle event en vertelt dat er eigenlijk alleen maar hoogtepunten zijn. Maar twee daarvan springen er voor hem uit. Toen Obama naar de UK kwam was de hastag van hun event populairder op Twitter dan die van de Amerikaanse president. Een ander hoogtepunt was de keer dat BrightonSEO binnen zestig seconden uitverkocht was. De eerstvolgende editie vindt plaats op 7 april 2017. Je kunt vanaf november kaarten bestellen via de website van BrightonSEO.

Lees ook: SEO: een crash course voor ondernemers 

 

Redactie Baaz
Door: Redactie Baaz
Redactie

Redactie Baaz

Redactie