Breed scala aan dienstverleners op zesde Factuurcongres aanwezig

Redactie Baaz
Grootste event rond e-factureren verbreedt grenzen met e-factureren, inkopen en betalen.

ARNHEM, 19 februari 2013 - Het zesde Factuurcongres vindt plaats op donderdag 11 april. Dit jaar wordt er naast het hoofdonderwerp e-factureren een extra accent gelegd op de onderwerpen inkopen en betalen. Inmiddels is de bezoekersinschrijving voor het evenement in het Evoluon in Eindhoven geopend. Evenals de vorige vijf edities is het voor de bezoekers weer mogelijk om in contact te komen met bijna dertig aanbieders van een groot aantal oplossingen.

Plenair programma

Het plenaire programma van het Factuurcongres biedt een afwisselend programma van inhoudelijk, informatief, inspirerend en vermakelijk materiaal en is de inhoudelijke opmaat voor de informatiemarkt en de praktijksessies. Zo leveren het Hoofd E-procurement van de Europese Commissie Alain Deckers en de bekende journalist/econoom Mathijs Bouman en Gaston Aussems van De Nederlandsche Bank een inhoudelijke bijdrage aan dit evenement.

Informatiemarkt en 1-op-1 gesprekken

Meer bijna dertig dienstverleners op het gebied van e-factureren, inkopen en betalen staan op de informatiemarkt klaar om de bezoekers kennis en inzicht te bieden. Bezoekers en aanbieders krijgen voor het evenement al de mogelijkheid om een afspraak te maken om tijdens en na het congres inhoudelijk kennis te maken.

Inkopen, Factureren, Betalen en Betaald krijgen

De factuur speelt een centrale rol in administraties, maar ook op andere vlakken. Daarom wordt vanaf dit jaar op het Factuurcongres ook aandacht besteed aan zaken als inkopen, e-procurement, factuurverwerking, betalen en betaald krijgen. Kortom, het Factuurcongres omvat eigenlijk ook een Betaalcongres, Inkoopcongres en Credit Managementcongres.

Praktijksessies

Tijdens de praktijksessies presenteren aansprekende klanten de implementatie en werking van de oplossing van diverse aanwezige dienstverleners. Dit geeft bezoekers een praktisch inzicht in de mogelijkheden van de diverse onderwerpen in verschillende bedrijfstakken.

Eindgebruikers hebben kosteloos toegang

Het Factuurcongres hanteert een helder doelgroepbeleid. Eindgebruikers die e-factureren of factuurautomatisering (willen gaan) toepassen, kunnen het Factuurcongres kosteloos bezoeken. Voor professionals wordt aan het eind van de dag een vrij toegankelijk netwerkevent georganiseerd.

Meer informatie over inschrijving en het programma is te vinden op www.factuurcongres.nl.

Redactie Baaz
Door: Redactie Baaz
Redactie

Redactie Baaz

Redactie