Boost Your Future: Den Haag en ondernemers dagen startende jongeren uit

Boost Your Future: Den Haag en ondernemers dagen startende jongeren uit

Redactie Baaz

Op zaterdag 8 september vindt de vierde editie van Boost Your Future plaats in het Haagse stadhuis. Het is een carrière-evenement voor starters waarbij Haagse jongeren worden gemotiveerd om hun professionele toekomst in te richten.

Ook deze editie dagen veertig werkgevers uit de regio meer dan duizend jongeren uit om tijdens het evenement grenzen te verleggen en nieuwe uitdagingen aan te gaan. Steeds meer Haagse jongeren zijn zoekende en de Gemeente Den Haag biedt samen met vooruitstrevende werkgevers een steuntje in de rug om uit hun comfortzone te stappen en te groeien door doen.  

Just Try It! 

Onder het thema Just Try It slaat de Gemeente Den Haag een brug tussen meer dan veertig inspirerende organisaties en duizend Haagse jongeren. Alle middelen voor het vinden van de juiste baan zijn terug te vinden bij Boost Your Future. Zo bieden de aanwezige werkgevers de jongeren een unieke en inspirerende kennismaking en worden er uitdagende activiteiten en motiverende kennissessies georganiseerd. 

Boost Your Future: Den Haag en ondernemers dagen startende jongeren uit
Onder andere de politie eenheid Den Haag, Hofstad Security, de Kruidvat, Decathlon, WZH en Kas Groeit nemen deel aan Boost Your Future. Ook marktleider in het sociaal netwerken LinkedIn linkt zich aan Boost Your Future en organiseert een inspirerende workshop voor alle aanwezige jongeren.

Meedoen als werkgever 

De gemeente Den Haag is op zoek naar inspirerende werkgevers in de regio. Het is voor elke organisatie met minimaal vijf vacatures en een creatief programma bij de stand mogelijk om deel te nemen aan Boost Your Future. Indien uw organisatie minder dan vijf vacatures beschikbaar heeft, bieden wij de mogelijkheid om deze zichtbaar te maken bij de stand van het Werkgevers Service Punt. Na afloop van het evenement worden de resultaten van de kennismakingen met de Haagse jongeren gedeeld. 

Redactie Baaz
Door: Redactie Baaz
Redactie

Redactie Baaz

Redactie