Booking.com opent Hotel Chin Chin Club middenin de Amsterdamse nachtclub tijdens Elektronisch Muziekfestival

Booking.com opent Hotel Chin Chin Club middenin de Amsterdamse nachtclub tijdens Elektronisch Muziekfestival

Redactie Baaz
Droom jij van feesten op het grootste elektronische muziekfestival van het jaar in Amsterdam, maar ben je te laat met het regelen van een slaapplek?

Booking.com zorgt ervoor dat twee gelukkige boekers in een gespreid bed terecht komen! Terwijl de meeste hotels zo goed als uitverkocht zijn, biedt de boekingswebsite een exclusieve ervaring aan, inclusief alternatieve overnachting in de populaire Chin Chin Club. Zo rol jij misschien wel onbezonnen je bed in samen met jouw plus 1 op zaterdag 22 oktober na de Kris Kross Amsterdam Special.

Nederland staat wereldwijd bekend om de succesvolle dj’s. Het is dan ook niet gek dat Amsterdam de uitvalsbasis is voor dit event. Jaarlijks komen er voor het vijfdaagse evenement zo’n 400.000 bezoekers uit 146 landen naar de hoofdstad. Het mag met die aantallen geen verrassing zijn dat hotelkamers in de derde week van oktober schaars zijn. Veel partygangers viste al achter het net en waren te laat met het plannen van hun onvergetelijke feestavond. Gelukkig heeft Booking.com de oplossing! Speciaal voor het wereldbekende clubfestival heeft Booking.com middenin Chin Chin Club – en daarmee ook in het epicentrum van de stad - een ‘one of a kind’ speciale slaapkamer geplaatst voor de gelukkige boeker en zijn of haar plus 1. Een unieke kans om direct het bed in te rollen na een optreden van Neerlands meest populaire dj-formatie, dat backstage achter de bar staat. 

Overnacht als eerste gasten ooit in de nachtclub

Naast de hotelkamer en toegang tot het feest, bevat het arrangement ook een diner in Chin Chin Club, een anti-kater ontbijt, een meet and greet met Kris Kross Amsterdam en een privéchauffeur om je te halen en te brengen. Zorg dus dat je zaterdagnacht een gat in de dag slaapt zodat je zondag fris en fruitig door kunt naar het volgende feestje!

Ben je ouder dan 23 jaar en wil je samen met jouw plus 1 in een nachtclub slapen? De kamer in Hotel Chin Chin Club by Booking.com op zaterdag 22.10 is vanaf donderdagochtend 10:00 uur exclusief te boeken voor € 22,10 via Booking.com op basis van wie het eerst komt, het eerst maalt. 

Redactie Baaz
Door: Redactie Baaz
Redactie

Redactie Baaz

Redactie