Boekhoudprogramma Jortt introduceert 'tailor made' boekhouden

Boekhoudprogramma Jortt introduceert 'tailor made' boekhouden

Redactie Baaz

Traditionele boekhoudsystemen zijn zo generiek mogelijk. 'One-size-fits-all' is het credo. Of-te-wel alles kan, maar je moet het wel zelf doen.

Ieder bedrijf moet het wiel zelf maar uitvinden. Boekhoudprogramma Jortt is anders. Want ieder bedrijf is anders. Jortt past zichzelf namelijk helemaal aan jouw bedrijf aan. Het zit als het ware als een 'tailor made' mantel om je bedrijf heen. 

Boekhoudprogramma op maat

Wanneer je begint met Jortt stelt boekhoudprogramma Jortt je een paar eenvoudige vragen. Wat is de rechtsvorm van je bedrijf? Heb je personeel in dienst? Heb je een auto op de zaak? Ben je vrijgesteld van btw? Afhankelijk van je antwoorden past Jortt zich aan. De regels van de Belastingdienst worden afhankelijk van de rechtsvorm van je bedrijf toegepast en doorgevoerd in je hele administratie. En de overige vragen zorgen dat er direct extra kostencategorieën bijkomen, of dat deze juist wegblijven.

Een 'tailor made' boekhoudprogramma heeft een paar hele grote voordelen. De belangrijkste is dat het boekhouden een stuk begrijpelijker maakt. Alles wat je nodig hebt staat in een begrijpelijke taal in Jortt. Alles wat je niet nodig hebt, is verborgen. 

Iedere dag een stukje beter

Jortt gaat nog verder. Jortt leert namelijk van iedere boeking die je doet. Zo weet Jortt heel snel wie al je leveranciers zijn en hoe deze voor jouw bedrijf geboekt moeten worden. Alles wat je daarvoor doet is het inlezen van de bij- en afschrijvingen van je bank. En na een eerste boeking zorgt Jortt dat alle volgende boekingen op de juiste post komen. Zo wordt Jortt iedere dag een stukje beter en dan wel specifiek voor jouw bedrijf. 

Het wiel is al uitgevonden

De regels van de Belastingdienst worden automatisch toegespitst op jouw bedrijf. Jortt richt zichzelf zelfs zo in, dat zelfs het invullen van je inkomstenbelasting of vpb-aangifte een fluitje van een cent wordt. Je hoeft het wiel dus niet zelf uit te vinden. En dat maakt het boekhouden weer een heel stuk leuker. 

Wat je niet meer kunt doen met Jortt? Fouten maken, dat is nu echt verleden tijd. 

Wil je meer weten over het 'tailor made' boekhoudprogramma Jortt, ga dan naar www.jortt.nl
 

Redactie Baaz
Door: Redactie Baaz
Redactie

Redactie Baaz

Redactie