Boekentip: Zo word je een ProductiviteitsNinja
Boekentip: Zo word je een ProductiviteitsNinja

Boekentip: Zo word je een ProductiviteitsNinja

Redactie Baaz

Tegenwoordig hebben we het drukker dan ooit. Ook krijgen we iedere dag een stortvloed aan informatie over ons heen. Traditionele timemanagement technieken zijn niet meer toepasbaar als het bijvoorbeeld gaat over steeds groeiende to-do-lijsten en uitpuilende mailboxen. Gelukkig heeft Graham Allcott hier een oplossing voor: word een ProductiviteitsNinja!

In zijn boek laat Graham zien hoe je met technieken als zelfbewustheid, camouflage, meedogenloosheid en behendigheid jouw eigen ninjastijl ontwikkelt. Versla uitstelgedrag, leer om niet harder maar juist slimmer te werken en werk met je volle aandacht. En het resultaat: een inbox die nog nooit zo snel leeg was. Deze praktische gids leert je kalm te blijven, meer gedaan te krijgen en opnieuw van je werk te houden. Het is belangrijk dat je leert denken als een ninja en je stress voorgoed verslaat.

Over de auteur

Graham Allcott is productiviteitsexpert, sociaal ondernemer en oprichter van Think Productive. Hij traint medewerkers van uiteenlopende grote bedrijven als Heineken en het Britse kabinet om hun productiviteit te verhogen.

Interesse?

Kijk hier voor meer informatie.

Redactie Baaz
Door: Redactie Baaz
Redactie

Redactie Baaz

Redactie