Boekentip: Het grote geldboek voor kleine ondernemers
Boekentip: Het grote geldboek voor kleine ondernemers

Boekentip: Het grote geldboek voor kleine ondernemers

Redactie Baaz
Veel ondernemers vinden het beheren van hun financiën een uitdaging. Voor hen is het mogelijk zinvol 'Het grote geldboek voor kleine ondernemers' te lezen.

Het grote geldboek voor kleine ondernemers van Stephan Zwanikken bevat een stappenplan dat ondernemers in staat stelt hun financiën zoveel mogelijk zelf te doen en begrijpen. Zo besparen ze op accountantskosten en boekhoudsoftware, wordt het mogelijk om betere zakelijke beslissingen te nemen die gebaseerd zijn op de financiële realiteit en blijft de angst voor de blauwe envelop achterwege.

Het boek is onderverdeeld in vijf praktische stappen: een plan maken, de administratie op orde brengen, gegevens verwerken, inzicht krijgen in cijfers en controle hebben over de financiën. Van balansen en begrotingen tot financiële rapportages en belastingzaken, alles wordt uitgebreid en in heldere taal besproken. De voorbeelden in Het grote geldboek voor kleine ondernemers zijn voorzien van rekenmodellen en sjablonen en er staan nuttige tips in.

​Over de auteur

Stephan Zwanikken is een ervaren boekhouder, controller en financieel manager. Hij heeft sinds 2005 een eigen internetbedrijfje dat gespecialiseerd is het inzichtelijk maken van financiële gegevens en het verbeteren van financiële processen.

Interesse? Hier kun je meer lezen over het boek.

Redactie Baaz
Door: Redactie Baaz
Redactie

Redactie Baaz

Redactie