Boek maakt financiële onafhankelijkheid mogelijk

Boek maakt financiële onafhankelijkheid mogelijk

Redactie Baaz

Adam van Santen presenteert met trots zijn boek 'Blauwdruk voor vrijheid'. In 'Blauwdruk voor vrijheid' wordt uitgelegd hoe het bereiken van financiële onafhankelijk voor "bijna" iedereen toegankelijk is. Het boek geeft praktische handvatten, tips en richtlijnen om financiële onafhankelijkheid te bereiken. De lezer wordt bij de hand genomen om een eigen plan vorm te geven, met aandacht voor onder andere het verhogen van je inkomsten, besparen op je uitgaven, budgetteren en een bij de lezer passend investeringsportfolio opstellen.

Met 'Blauwdruk voor vrijheid' streeft Adam ernaar om zoveel mogelijk mensen te helpen om hun financiële welzijn te verbeteren. De tips en richtlijnen in het boek zijn gebaseerd op bewezen onderzoek, wiskundig onderbouwd en gemakkelijk toe te passen.

“Veel mensen denken dat financiële onafhankelijkheid enkel is weggelegd voor de kleine groep mensen met een briljant idee of een succesvolle onderneming.” zegt Adam van Santen, “Met dit boek wil ik laten zien dat, met een goed en doordacht plan, financiële onafhankelijkheid ook voor jou bereikbaar is.”

Verkrijgbaarheid

Het boek is per direct verkrijgbaar als paperback en is beschikbaar voor aankoop via de website blauwdrukvoorvrijheid.nl en via alle bij het Centraal Boekhuis aangesloten boekhandels en platforms (zoals Bruna en Bol.com). 

 

lees hier ook:

https://www.baaz.nl/nieuw-boek-samen-hart-werken

https://www.baaz.nl/bruut-atlas-van-het-brutalisme-in-nederland

 

Redactie Baaz
Door: Redactie Baaz
Redactie

Redactie Baaz

Redactie