Black Hat Sessions Part XI: Cyber…Security – 14 mei 2013 Reehorst - Ede

Black Hat Sessions Part XI: Cyber…Security – 14 mei 2013 Reehorst - Ede

Redactie Baaz

Wat als een aanvaller via het internet sluizen kan bedienen en gebieden onder water kan zetten? Wat als iemand onze drinkwatervoorziening kan manipuleren? Of onze gas- en elektriciteitstoevoer weet te saboteren?

We denken er liever niet aan, en voor velen klinkt het nog theoretisch. Maar uit bekende incidenten, onder andere in het Midden-Oosten, en uit voortschrijdende technieken en methoden voor cyberaanvallen wordt duidelijk dat veilig gebruik van IT een belangrijke voorwaarde is voor maatschappelijke veiligheid.

Om u meer kennis te geven over het onderwerp dat de gemoederen erg bezig houdt, heeft Madison Gurkha voor de Black Hat Sessions Part XI: Cyber...Security een interessant programma opgesteld met inspirerende sprekers. Of zij nu concreet betrokken zijn bij cybercrimebestrijding, dan wel bij het verkrijgen van inzicht over de werkwijze van cybercriminelen: het sprekersprogramma is samengesteld uit prominenten die op een of andere manier betrokken zijn bij cybercrime of bij cyberwarfare.

Maakt u zich ook zorgen dat een van uw bedrijfspc's door het gedrag van de gebruiker ineens onderdeel wordt van een botnet? Na deze dag heeft u meer inzicht in wat mogelijk de effecten voor uw organisatie kunnen zijn.

Sprekersprogramma

Met trots presenteert Madison Gurkha voor de Black Hat Sessions Part XI :

  • ‘Cyberkolonel’ Hans Folmer, Commandant Taskforce Cyber bij Defensie
  • Gerben Klein Baltink, Secretaris Cyber Security Raad
  • Wim Verloop, Managing Partner & Senior Forensic Analist, Digital Investigation 
  • Eileen Monsma, Advisor Politie – Team High Tech Crime
  • Rickey Gevers, veroordeeld hacker en tegenwoordig werkzaam bij Digital Investigation
  • Alex de Joode, LeaseWeb

Voor het volledige sprekersprogramma verwijzen wij u graag naar de website www.blackhatsessions.com.

Voor wie?

Dit jaar organiseert Madison Gurkha alweer de 11e editie. Het is in de afgelopen jaren uitgegroeid van een technisch middagprogramma tot een uniek dagvullend seminar voor zowel een technische als minder technische doelgroep. Het onderwerp van dit jaar en de unieke sprekers, zal een brede groep aanspreken: security officers, het management, (interne) auditors, beheerders, ontwikkelaars, security architecten en andere geïnteresseerden in digitale veiligheid.

De Black Hat Sessions Part XI: Cyber…Security vindt plaats op dinsdag 14 mei 2013 bij Hotel en Congrescentrum De Reehorst te Ede. Het programma start om 09.25 uur en duurt tot 16.40 uur. Aansluitend wordt nog een borrel georganiseerd. Registratie is mogelijk vanaf 08.30 uur. Meer informatie over het congres is te vinden op www.blackhatsessions.com.

Aanmelden

De kosten voor deelname bedragen 265 euro excl. BTW per persoon. Speciaal voor lezers van WINMAG Pro geldt een aantrekkelijke korting van 35 euro. Zo betaalt u dus maar 230 euro excl. BTW per persoon. Via het inschrijfformulier op www.blackhatsessions.com kunt u de kortingscode BHSBAAZ-14m opgeven en de korting wordt tijdens het afrekenproces automatisch verwerkt. Tot en met 15 maart a.s. geldt bovendien 10% vroegboekkorting!

Redactie Baaz
Door: Redactie Baaz
Redactie

Redactie Baaz

Redactie