Bitget en Messi laten jongeren kennis maken met blockchain

Bitget en Messi laten jongeren kennis maken met blockchain

Redactie Baaz

Bitget, toonaangevend platform voor crypto-derivaten en copy trading, lanceert Blockchain4Youth in samenwerking met Argentijnse voetbal-superster en wereldkampioen Lionel Messi. 

Het doel van dit project is om jongere generaties te inspireren en in staat te stellen om gebruik te maken van Web 3- en Crypto-tools in een gedecentraliseerde ruimte, en zo de toekomst van blockchain vorm te geven. 

Bitget gelooft dat een blockchain-gebaseerde toekomst essentieel is om betere producten en tools te bouwen die mensen kunnen helpen bij het aannemen van nieuwe technologieën. De jongere generaties worden gezien als drijvende kracht achter deze ontwikkeling. Recent onderzoek van Bitget toont aan dat millennials en generatie Z in toenemende mate de adoptie van cryptocurrencies ondersteunen en een meer crypto-vriendelijke samenleving opbouwen. Bijna de helft van alle millennials heeft cryptovaluta.

10 miljoen dollar 

Voor Blockchain4Youth maakt Bitget de komende vijf jaar maar liefst 10 miljoen dollar vrij om jonge blockchain-enthousiastelingen te ondersteunen en aan te moedigen. Om de jeugd te steunen en hun betrokkenheid bij blockchain-technologie te bevorderen, kiest Bitget voor een allesomvattende aanpak, met plannen om blockchain-cursussen en -certificaten aan te bieden via Bitget Academy. Ook organiseert het platform lezingen op campussen in samenwerking met gerenommeerde universiteiten wereldwijd, en is het van plan om beurzen te introduceren om financiële ondersteuning te bieden aan jonge blockchain-enthousiastelingen.

Lionel Messi

Bitget streeft er met Blockchain4Youth naar om te inspireren en om dit kracht bij te zetten werkt het samen met een van de meest populaire voetballers van deze tijd, namelijk Lionel Messi. Het platform werkt ook samen met andere toonaangevende blockchainbedrijven en organiseert U30 (jonger dan 30) hackathons om jongeren te inspireren. 

"Messi is een rolmodel met zijn toewijding en passie voor voetbal. Net zoals de Leo Messi Foundation kinderen en adolescenten in kwetsbare situaties ondersteunt, streeft Bitget ernaar om de jeugd van vandaag te inspireren met waardevolle kennis over blockchain en Web3, en zo een toekomst te verzekeren waarin de wereld is verbonden met blockchain.”, aldus Gracy Chen, Managing Director van Bitget

Kick-off

Het gaat deze maand van start met een reeks campus lezingen, gehouden in topuniversiteiten in Taiwan, Vietnam en Thailand. De Bitget-beurs staat open voor potentiële partners die bereid zijn deel te nemen aan het project en een blockchain-toekomst op te bouwen. 

 

Redactie Baaz
Door: Redactie Baaz
Redactie

Redactie Baaz

Redactie