Bezoek gratis de Webshop Vakbeurs 2018

Bezoek gratis de Webshop Vakbeurs 2018

Redactie Baaz
Het digitale landschap is continu in beweging; trends volgen elkaar razendsnel op. Nieuwe ontwikkelingen zorgen voor interessante mogelijkheden en kansen voor de toekomst. Hoe zorg je ervoor dat je deze kansen benut en effectief invulling geeft aan je digitale strategie?

Simpel: op de Webshop Vakbeurs. Het #1 E-commerce event van België. Op woensdag 25 en donderdag 26 april aanstaande vindt de tweede editie van deze tweedaagse vakbeurs plaats in de Nekkerhal Mechelen. Met ruim 50 sprekers en 80 exposanten profiteer je van alle expertise onder één dak. Zo ben je direct voorzien van up-to-date informatie, innovatieve oplossingen en concrete tips om direct mee aan de slag te gaan.

Tijdens Webshop Vakbeurs delen experts van onder andere Beedrop, Colruyt, bol.com en Newpharma hun kennis. Het programma wordt geopend door niemand minder dan minister van ontwikkelingssamenwerking, digitale agenda, telecom en post Alexander de Croo.

Reden genoeg om een bezoek te brengen aan de tweede editie van de Webshop Vakbeurs op 25 & 26 april in de Nekkerhal Mechelen dus! Registreer eenvoudig en gratis via deze site.

NIEUW: Eerste editie Big Data Expo

Gelijktijdig met de Webshop Vakbeurs zal de eerste editie van Big Data Expo plaatsvinden. Wens je meer grip te krijgen op je data? Ben je op zoek naar oplossingen om de grote stroom aan data inzichtelijk en relevant te maken? Met je Webshop Vakbeurs ticket heb je ook gratis toegang tot Big Data Expo.

Redactie Baaz
Door: Redactie Baaz
Redactie

Redactie Baaz

Redactie