Betalen met je mobiel steeds populairder

Betalen met je mobiel steeds populairder

Redactie Baaz

In de afgelopen jaren zien we opmerkelijke verschuiving in de manier waarop consumenten betalen. Contante betalingen en betaalpassen worden vervangen door mobiel betalen. Maar waarom is dit en waarom wordt deze methode steeds populairder?

Revolutie in digitale betalingen

Gemak wordt steeds belangrijker voor de consument. Maar als het gaat om betalingen dan is veiligheid wel één van de belangrijkste punten waar de consument rekening mee houdt. Mobiel betalen is zo populair, omdat er gebruik wordt gemaakt van geavanceerde beveiligingsmaatregelen, zoals vingerafdrukken, gezichtsherkenning en nog veel meer om transacties te beschermen. Digitale portemonnees zijn een van de belangrijkste redenen waardoor mobiel betalen is ontstaan. Samsung, Apple en Google hebben een eigen mobiele betaalplatform ontwikkeld met NFC-technologie om betalingen eenvoudig met je smartphone te doen. Denk hierbij aan Google Pay, Samsung Pay en Apple Pay. Dit soort nieuwe methodes hebben mobiel betalen verder vergroot. Er zijn vele voordelen als je met je mobiel betaald. Het is namelijk niet alleen veilig, maar ook makkelijk in gebruik. Je kunt met mobiel betalen al je loyaliteitsprogramma’s en betaalkaarten beter beheren op één plek. Dit zorgt weer voor een efficiënte en naadloze winkelervaring.

De juiste iPhone voor betalingen

Heb je bijvoorbeeld een iPhone 12 of een andere iPhone variant en wil je gebruik maken van mobiel betalen? Dan is het makkelijk om gebruik te maken van Apple Pay. Het is goed om te weten dat je over een iPhone 6 of hoger moet beschikken die op iOS 8.1 of hoger draait, om gebruik te maken van mobiel betalen. Ben je op zoek naar een iPhone en wil je een goede deal scoren? Dan is een refurbished versie een ideale iPhone voor jou. Een refurbished iPhone is een goedkope alternatief die 100% functioneel is en vergelijkbaar is met een nieuwe iPhone. Bij Refurbished.nl kun je terecht voor diverse iPhones en je krijgt ook nog eens 3 jaar garantie op je aankoop. Zo kun je lang genieten van jouw iPhone en zorgeloos betalingen doen.

Hoe betaal je met iPhone 12?

Het is belangrijk dat je de nieuwste softwareversie hebt, zodat je optimaal gebruik kunt maken van deze optie. Voeg je betaalkaarten aan de Wallet-app door de kaartgegevens te scannen met je camera of voeg de gegevens handmatig toe. Nadat je de kaartgegevens hebt ingevoerd zijn er een aantal verificaties die je moet uitvoeren voor jouw kaartmaatschappij. Nu kun je selecteren welke gewenste kaart je wilt gebruiken voor betalingen. Je betaalt door de bovenkant van je iPhone te plaatsen bij het betaalapparaat. Het kan zijn dat je je gezicht of vinger moet laten scannen om de betaling te autoriseren. Op deze manier kan er een veilige transactie worden gedaan. Kortom, een gemakkelijke betalingen die ook nog eens veilig is. Hierdoor heeft de consument een sterke voorkeur voor mobiel betalen en dit zal alleen maar populairder worden

Redactie Baaz
Door: Redactie Baaz
Redactie

Redactie Baaz

Redactie