Belgium Sleep Systems voegt grootste markten van Europa toe aan portfolio met laatste Franse uitbreiding

Belgium Sleep Systems voegt grootste markten van Europa toe aan portfolio met laatste Franse uitbreiding

Redactie Baaz

Toonaangevende Europese beddengoedleverancier Belgium Sleep Systems zal zijn innovatieve producten en diensten, samen met zijn ongeëvenaarde leveringssnelheid, introduceren op de belangrijke Franse markt en verwacht wordt dat zijn verkoopvolumes exponentieel zullen groeien.

Erembodegem - Belgium Sleep Systems (BSS), een toonaangevende groothandel en huismerkleverancier in de bedden- en matrassenindustrie met een sterke aanwezigheid in heel Europa, kondigt met trots zijn uitbreiding naar de Franse markt aan. Met meer dan 25 jaar expertise in het leveren van beddengoed van topkwaliteit heeft BSS een reputatie opgebouwd van uitmuntendheid en betrouwbaarheid. Het bedrijf heeft een portfolio van meer dan 100 retailers in heel Europa, waaronder bekende merken zoals Vivense, Bambi of Türkiye en BSS' eigen merken, die allemaal zorgvuldig worden geïnspecteerd en gecertificeerd voor kwaliteitsgarantie.

Belgium Sleep Systems staat bekend om zijn toewijding aan het leveren van een snelle en kwalitatieve service en heeft zijn snelle groei te danken aan zijn vermogen om eerlijke prijzen, een snelle levering en een superieure klantenservice te combineren. Het succes van het bedrijf heeft de groei niet alleen in Europa, maar ook internationaal gestimuleerd.

Uitbreiding naar de grootste markten van Europa, te beginnen met Frankrijk

De beslissing om de Franse markt te betreden komt na het succes van BSS in de Benelux. Met de belofte van 72-uurs levering overal in West-Europa is het bedrijf klaar om zijn bekroonde beddengoed- en meubelproducten te introduceren bij Franse consumenten. Onder deze producten zijn de veelgeprezen BSS matrassenlijn, bekend om zijn comfort en kwaliteit, en andere toonaangevende merken zoals Bambi en Vivense.

Belgium Sleep Systems biedt exclusieve klantenondersteuning om een naadloze overgang te garanderen voor Franse consumenten die hun beddengoed willen upgraden. In eerste instantie richt het bedrijf zich op de grote Franse steden, met als doel te voorzien in de behoeften van stedelijke centra die bekend staan om de grote vraag van consumenten naar kwalitatieve huishoudelijke artikelen. De producten zullen verkrijgbaar zijn via geselecteerde lokale retailers en een verbeterd e-commerce platform dat is ontworpen om aan de behoeften van online shoppers te voldoen.

Strategische visie is om de aanwezigheid van BSS te verbreden om een groter klantenbestand te bereiken.

De uitbreiding naar de Franse markt weerspiegelt de strategische visie van BSS om haar aanwezigheid te verbreden en een groter, divers consumentenbestand te bereiken. Inspelend op de groeiende vraag in Frankrijk naar beddengoed van hoge kwaliteit, wil het bedrijf voortbouwen op zijn succesvolle staat van dienst in andere Europese markten.

Bekir Atabey, oprichter en Managing Director van Belgium Sleep Systems, is enthousiast over de uitbreiding: “We zijn erg enthousiast om BSS te introduceren op de Franse markt, waar we een enorm potentieel zien voor onze innovatieve beddengoedproducten. Deze uitbreiding weerspiegelt onze toewijding aan het leveren van ongeëvenaarde slaapervaringen en onze toewijding aan het voldoen aan de groeiende vraag naar kwalitatieve slaapoplossingen in heel Europa.”

Belgium Sleep Systems is van plan om gebruik te maken van zijn bewezen businessmodel en operationele strategieën om met succes door te dringen op de Franse markt. Het bedrijf zal gebruik maken van een mix van directe verkoop, partnerschappen met gevestigde Franse retailers en robuuste marketingcampagnes om het merk en de producten te introduceren. Speciale lanceringsevenementen en promotionele aanbiedingen zullen worden ingezet om de eerste interesse van klanten te wekken en merkherkenning op te bouwen.

Ga voor meer informatie over Belgium Sleep Systems en de uitbreiding naar de Franse markt naar https://bss.be.

Over Belgium Sleep Systems

Belgium Sleep Systems is niet zomaar een bedrijf. Het is een toewijding aan kwaliteit, comfort en uitmuntendheid in de beddenindustrie. Met een rijke geschiedenis die meer dan een halve eeuw omspant, blijft Belgium Sleep Systems nieuwe normen stellen in het leveren van superieure beddengoedoplossingen aan klanten in heel Europa.

Contact: Bekir Atabey,  info@bss.be

 

Redactie Baaz
Door: Redactie Baaz
Redactie

Redactie Baaz

Redactie