BCA BENOEMT TOBIAS MÜNCH TOT EUROPEAN SALES DIRECTOR

BCA BENOEMT TOBIAS MÜNCH TOT EUROPEAN SALES DIRECTOR

Redactie Baaz

BCA, de grootste marktplaats voor gebruikte voertuigen in Europa, heeft Tobias Münch benoemd tot European Sales Director. Zijn aanstelling is een belangrijke stap in BCA’s plannen om haar diensten te verbeteren en haar marktpositie in Europa uit te breiden.

Tobias Münch brengt uitgebreide ervaring in salesmanagement met zich mee en heeft een bewezen staat van dienst in het stimuleren van groei en relatiebeheer, onder meer met partijen die hun voertuigen via BCA verkopen. Voordat Münch bij BCA kwam, bekleedde hij sleutelposities bij Mercedes-Benz, TÜV Süd, Porsche en AutoScout24.

In zijn nieuwe rol zal Tobias Münch zich bezighouden met de ontwikkeling en uitvoering van salesstrategieën, nauw samenwerken met de BCA-verkoopteams en ervoor zorgen dat de hoogste normen van service worden gehandhaafd. Zijn focus zal verder liggen op het optimaliseren van bestaande productoplossingen en het realiseren van duurzame groei in de vier kernsegmenten: OEM, Dealer, Fleet en Leasing.

BCA streeft naar een voortrekkersrol op het gebied van online veilingen in heel Europa, de aanstelling van Tobias Münch benadrukt BCA’s ambitie als marktleider en excellentie in de markt.

Redactie Baaz
Door: Redactie Baaz
Redactie

Redactie Baaz

Redactie