Baaz stelt voor: het vijfde en laatste jurylid van de Nationale Flexplek Test!

Baaz stelt voor: het vijfde en laatste jurylid van de Nationale Flexplek Test!

Redactie Baaz

Ook dit jaar wordt bepaald wat de beste flexplek is van Nederland. De vijf leden van de jury gaan op zoek en wij stellen de complete jury aan je voor, want nummer vijf is nu ook bekend!

Nummer vijf van de jury is Eva Brouwer. Zij werkte jarenlang als televisiepresentator voor RTV Utrecht. Elke dag in de make-up, krullers en onder de studiolampen was heerlijk, maar het begon te kriebelen. Eva besloot voor zichzelf te beginnen. 

Eva startte haar eigen bedrijf 'Pak je Podium', waarmee ze andere vrouwen leert presenteren. Daarnaast werkt ze als dagvoorzitter; een presentator voor zakelijke evenementen van grote bedrijven. Zowel op tv als op het podium ziet Eva nog veel te weinig vrouwelijke sprekers, en daar wil ze wat aan doen! 

Eva, wat is volgens jou onmisbaar op een flexplek?
'Ruimte. Ik hou ervan als de plafonds hoog zijn en je een heel ruimtelijk gevoel ervaart. Dus niet dat je bijna bij elkaar op schoot zit en alles van je buren letterlijk kunt verstaan.'
 
Wat drink je tijdens het werken?
'Ik begin met een lekkere latte macchiato, bij de lunch neem ik een ginger ale met verse munt, en als toetje gun ik mezelf weer zo'n lekkere latte, het liefst in een hoog glas, zodat je al die lagen mooi ziet... Ik drink 'm trouwens met honing.' 

De jury is nu compleet. Over de andere vier juryleden lees je hier.

Met de Nationale Flexplek Test wordt gekeken naar meetbare factoren die van een flexplekflexplek maken en zo wordt gezocht naar de beste locatie om écht productief te zijn? De vragen die onder meer worden gesteld zijn: hoe groot is de afstand tot het openbaar vervoer? Zijn er meetingrooms? Kan je er gasten ontvangen? Is een abonnement nodig om er te kunnen werken? Wat kost een kop koffie en hoe snel is de wifi?

Onafhankelijke jury het land in

​Vanaf 25 september gaat een onafhankelijke jury het land doorkruisen om zo veel mogelijk flexplekken uitproberen. Op donderdag 9 november wordt bekend gemaakt wat de beste flexplek van Nederland is. De grootste met de meeste vestigingen meteen de beste? Dat hoeft niet. Natuurlijk is het geweldig als je met je flexplek-abonnement op verschillende locaties terecht kan, maar in vrijwel iedere stad zijn er bijzondere locaties waar je prettig kunt werken. Daarom zijn er drie categorieën: beste nationale flexplek, beste lokale flexplek en beste horeca flexplek.

Zelfstandige professionals kunnen hun vaste flexplek nomineren en daarmee maken die locaties kans op een bezoek van onze jury. Je kunt je favoriete werkplek opgeven via de website www.nationaleflexplektest.nl
 

Redactie Baaz
Door: Redactie Baaz
Redactie

Redactie Baaz

Redactie