Baaz Panel 2017

Baaz Panel 2017

Redactie Baaz

Baaz is benieuwd naar jouw perspectief. Wat is jouw passie? Je smaak? Waarvan ga jij helemaal uit je dak? Waar liggen jouw interesses? Wij willen het weten, want met jouw visie maken wij Baaz nog beter.

Het Baaz Panel is het online onderzoeksinstrument van Baaz. Door jouw deelname aan het onderzoek kun je ons helpen om nieuwe inzichten te verwerven over het platform. Niet alle vragen gaan over Baaz, sommigen gaan ook over jou persoonlijk en over actuele onderwerpen die we regelmatig onder de aandacht brengen.

Doe mee en win

Door ons te laten weten wat goed is, wat beter kan en welke categorieën en onderwerpen jij graag terugziet op ons platform, zowel online als in het magazine, proberen we jou als lezer zo goed mogelijk tegemoet te komen met onderwerpen die jou interesseren en inspireren. Natuurlijk, voor niets gaat de zon op en aangezien wij je deelname zeer op prijs stellen, zetten we hier ook prijzen tegenover! 

Prijzenpot

Onder de deelnemers verloten we willekeurig de volgende prijzen

Met dank aan Eminent!

Ook maak je kans op een week lang in de Opel Ampera-E van Kyoyolease. Deze 100% EV is een kampioen in de maximale actieradius in vergelijking met andere volledige elektrische auto’s. De maximale theoretische actieradius ligt op 520 kilometer.

Redactie Baaz
Door: Redactie Baaz
Redactie

Redactie Baaz

Redactie