Axis introduceert vandaalbestendige netwerkcamera

Axis introduceert vandaalbestendige netwerkcamera

Redactie Baaz
Axis Communications heeft een netwerkcamera zonder bewegende delen op de markt gebracht, die toch pan/tilt/zoom-functionaliteit heeft.

De Axis 212PTZ-V is door zijn metalen basis en gepantserde behuizing geschikt voor vandalisme-gevoelige omgevingen, zoals scholen, winkels, banken en ontvangstruimten.

De camera beschikt over een drie megapixel sensor en een breedbeeldlens met een bereik van 150 vierkante meter. De camera biedt daardoor zowel een groot omgevingsoverzicht als de mogelijkheid om in te zoomen op details in dit gebied. Daarnaast is de camera dankzij zijn compacte design discreet op te hangen en bij uitstek geschikt voor hectische omgevingen, waar snelle en exacte monitoring van verdachten of verdachte activiteiten vereist is. De Axis 212PTZ-V is eenvoudig (volgens Axis) met n klik te bevestigen en is uitgerust met de mogelijkheid voor Power over Ethernet (PoE), waarbij de camera zowel voor het verkrijgen van stroom als de verzending van de gemaakte beelden maar n kabel nodig heeft.

 

Redactie Baaz
Door: Redactie Baaz
Redactie

Redactie Baaz

Redactie