Aston Martin DBX toont interieur

Aston Martin DBX toont interieur

Redactie Baaz

Het Britse automerk Aston Martin deelt vlak voor we de Aston Martin DBX in het echt zien, een kleine preview van het interieur. De auto wordt 20 november officieel onthuld.

Lederen bekleding

Op de gedeelde foto van Aston Martin zijn de met leer bekleden sportstoelen duidelijk te zien. Ook wordt getoond dat vrijwel het hele interieur is bekleed met leer. Van de dakbekleding tot de handgrepen en van de zonnekleppen tot de middenconsole. Naast de opvallende leren bekleding is ook het nieuwe dashboard te zien.

Aston Martin

Dashboard

Voor het dashboard is Aston Martin een nieuwe weg in geslagen. Een groot scherm vult het grootste gedeelte van het middelconsole. De keuzeknoppen voor de transmissie zijn boven dit scherm geplaatst. Onder het scherm zitten twee roosters met daaronder de knoppen voor klimaatregeling. De achterpassagiers krijgen een eigen unit waarop ze het klimaat kunnen instellen. Op de tweede gedeelde foto is de nieuwe neus te zien met herkenbare Aston Martin lijnen.

LEES OOK: 7 Tips voor het afsluiten van een zakelijke autoverzekering

Aston Martin

Prijs Aston Martin DBX

Aston Martin heeft een aantal prijzen aangekondigd. De Nederlandse prijs is nog niet bekend. In Groot-Brittannië gaan de nieuwe DBX £ 158.000,- kosten. In Duitsland is de SUV verkrijgbaar voor € 193.500,- en in Amerika voor $ 189.900,-.

Redactie Baaz
Door: Redactie Baaz
Redactie

Redactie Baaz

Redactie