Arval BNP Paribas breidt aanbod leasefietsen uit met Hellorider
Arval BNP Paribas en Hellorider vergroten Leasfiets aanbod

Arval BNP Paribas breidt aanbod leasefietsen uit met Hellorider

Redactie Baaz

De samenwerking van Arval BNP Paribas en Hellorider zorgt voor meer anbod leasfietsen

Mobiliteitspartner Arval BNP Paribas Nederland (Arval) en Hellorider, momenteel marktleider in het aanbieden van software voor zakelijke fietslease, zijn een samenwerking aangegaan. Met de schaalbare fietslease-oplossing van Hellorider breidt Arval zijn zakelijke fietslease-aanbod uit en kan dit zo voor alle klanten toegankelijk maken. Met deze samenwerking versterkt Arval zijn positie in duurzame mobiliteit.

Samenwerking Hellorider en Arval

Het zakelijke fietsleaseplatform van Hellorider biedt een klantvriendelijke softwareoplossing met een landelijk dekkend dealernetwerk en toegang tot meer dan honderd fietsmerken. De samenwerking met Hellorider past goed binnen de duurzame mobiliteitsstrategie van Arval, waarbij het doel is om samen een groot deel van de werknemers gebruik te laten maken van zakelijke fietslease, en zo een bijdrage te leveren aan het verminderen van de CO2-uitstoot.

De samenwerking geeft klanten van Arval de mogelijkheid om leasefietsen aan te bieden als onderdeel van hun mobiliteitspakket voor werknemers. Zo’n pakket bestaat naast leasefietsen uit een mix van mobiliteitsmiddelen, waaronder deelmobiliteit en openbaar vervoer. Ook omvat het diensten als onderhoud, een verzekering en pechhulp voor leasefietsen en andere vervoersmiddelen. Werknemers kunnen zo gebruikmaken van een complete en flexibele mobiliteitsoplossing en kiezen uit een voor hen optimale mix van vervoersmiddelen.

Milieuvriendelijk

Een fiets van de zaak is een van de meest gevraagde secundaire arbeidsvoorwaarden en eenvoudig te implementeren in een organisatie. Het aanbieden van fietslease draagt bij aan aantrekkelijk werkgeverschap, door te laten zien dat een organisatie zich inzet voor duurzaamheid en het welzijn van medewerkers. Fietsen bevordert de vitaliteit van medewerkers en kan daarmee ook het ziekteverzuim verlagen. Bovendien vermindert het gebruik van de fiets als vervoersmiddel de CO2-uitstoot, wat niet alleen beter is voor het milieu, het helpt bedrijven ook bij het behalen van hun CO2-doelstellingen.

 

Jasper van Waalwijk, CEO van Hellorider: “Hellorider is erg blij met de samenwerking met Arval, een bedrijf dat zich inzet om alternatieve, duurzame mobiliteitsvormen te stimuleren. De samenwerking met Arval past goed binnen de strategie van Hellorider om het woon-werkverkeer in Nederland te verduurzamen. Alle klanten van Arval kunnen nu op een simpele en gebruiksvriendelijke manier profiteren van de voordelen van zakelijke fietslease.”

 

Rogier van Ewijk, General Manager van Arval BNP Paribas in Nederland: “Hellorider is een innovatief platform dat goed aansluit bij onze missie om duurzame mobiliteit te stimuleren. De samenwerking past perfect binnen onze vijfjarenstrategie Arval Beyond en helpt onze positie als voortrekker op gebied van duurzame mobiliteit verder uit te bouwen. Het aanbieden van een brede mobiliteitsmix via sterke partnerships is onderdeel van deze strategie. Met Hellorider als uitbreiding van het bestaande aanbod mobiliteitsoplossingen kunnen wij nog meer klanten van leasefietsen voorzien. Gezamenlijk leveren we zo een bijdrage aan een duurzamere en gezondere toekomst.”

 

Het is mogelijk om fietsenlease kostenneutraal voor werkgevers aan te bieden en met fiscaal voordeel voor werknemers, buiten de werkkostenregeling om. Gebruikers kunnen via het platform van Hellorider worden voorzien van maandelijkse rapportages ten behoeve van de loonadministratie.

Voor meer informatie zie: https://www.arval.nl/mobiliteit/bike-lease

Redactie Baaz
Door: Redactie Baaz
Redactie

Redactie Baaz

Redactie