Argos lanceert vernieuwde Argos Tankpas App!

Argos lanceert vernieuwde Argos Tankpas App!

Redactie Baaz

Met een groeiend netwerk van Argos locaties is er altijd wel een Argos Tankstation in de buurt. Argos streeft naar uitstekende serviceverlening en maakt het klanten graag zo makkelijk mogelijk om een Argos Tankpas locatie te vinden. Daarom lanceert Argos vandaag de vernieuwde Argos Tankpas App.

In de app kunnen zakelijke rijders direct zien op welke locaties in de buurt de Argos Tankpas geaccepteerd wordt. De Argos Tankpas wordt namelijk op een breed netwerk, ruim 550 tankstations, in Nederland geaccepteerd. Een aantal dat sterk groeit, naar verwachting wordt de Argos Tankpas aan het eind van 2021 op meer dan 800 tankstations in Nederland geaccepteerd.

Daarnaast kan men ook filteren op brandstofproducten en/of diensten en vindt men de contactgegevens van de Argos Tankstations, Argos Tankpas klantenservice en het noodnummer van onze storingsdienst. De Argos Tankpas App blijft in ontwikkeling, later dit jaar zullen er dan ook nieuwe functionaliteiten aan de app worden toegevoegd.

De Argos Tankpas App is beschikbaar voor IOS en Android en te downloaden via de App store of de Google Play Store. Download hem nu en we zien je graag op een van onze locaties!

Argos Tankpas

Voor zakelijke rijders die nog niet over een Argos Tankpas beschikken is het heel eenvoudig om deze aan te vragen via www.argos.nl/tankpas. De Argos Tankpas bespaart zakelijke klanten tijd, geld en energie. De Argos Tankpas is gratis, heeft een flexibel limiet en is niet contract gebonden. Bovendien zit je dankzij het digitale dashboard zelf aan de knoppen en heb je direct inzicht in het verbruik van je vloot en kun je zelf wijzigingen doorvoeren. Uiteraard koppel je het systeem aan je eigen boekhouding, waardoor een rommelige tankpas administratie verledentijd is. Zo scheelt de Argos Tankpas je niet alleen kosten, maar ook veel tijd.

Wie is Argos

Argos maakt deel uit van VARO Energy Retail B.V. Argos is een groeiend netwerk van ruim 190 tankstations, al dan niet met shop, verspreid door heel Nederland, waardoor er altijd wel een Argos Tankstation in de buurt is. Een puur Hollands no nonsens merk dat gewoon brandstof tegen een eerlijke prijs aanbiedt.

Argos. Tanken op z’n Hollands

Over VARO Energy

VARO is een geïntegreerde brandstofleverancier die onder meer brandstoffen produceert en levert voor auto’s, vrachtwagens, schepen, vliegtuigen en woningen. VARO is actief in de volledige brandstofproductieketen: raffinage, opslag, blenden, distributie, verkoop en de marketing van (bio-)brandstoffen met activiteiten in sterke markten in Noordwest-Europa. Voor meer informatie over VARO kun je terecht op www.varoenergy.com

Redactie Baaz
Door: Redactie Baaz
Redactie

Redactie Baaz

Redactie