App-tip: Dr.Fone
Data van iPhone terug via Dr.Fone

App-tip: Dr.Fone

Redactie Baaz

Volgens velen is Dr.Fone de beste app voor het herstellen van verloren data. Na het installeren van de app kun je met behulp van de manager data die niet via iTunes of iCloud terug te winnen zijn, terughalen.

Data van iPhone terug via Dr.Fone

Data op je iPhone kwijt? Wellicht biedt de Wondershare Dr.Fone-app de juiste hulp. Volgens velen is het de beste app voor het herstellen van verloren data. Na het installeren van de app kun je met behulp van de manager data die niet via iTunes of iCloud terug te winnen zijn, terughalen. 

Groot nadeel is wel (je moet er wat voor over hebben) dat de Wondershare Dr.Fone-app nogal prijzig is, namelijk 139.95 dollar voor iOS suite. 

Zoektocht met Dr.Fone

Wanneer de app is aangeschaft en je bent een gebruiker van de 6S Plus/6/6 Plus/5S/5C/5 of 4S is het tijd om je iPhone aan te sluiten via de USB-poort op de computer. Na enkele eenvoudige handelingen, waaronder het scannen van je gehele iPhone, gaat Dr.Fone aan de slag. De zoektocht naar de verloren data kan officieel beginnen. 

Herstellen

Als na het scannen al de data zijn opgevist, plaatst de app alles in georganiseerde mappen als 'geschiedenis', 'foto's', 'contacten' en 'berichten'. Aan jou de taak om uit te zoeken of de kwijtgeraakte data in een van de mappen zit. Zo ja, dan rest daar alleen nog het herstellen van de data. 

Overigens zijn er nog alternatieven voor Wondershare Dr.Fone. De meest gebruikte zijn 'Aiseesoft FoneLab' en 'iMobie PhoneRescue'.

Redactie Baaz
Door: Redactie Baaz
Redactie

Redactie Baaz

Redactie