ALLsportsradio verwelkomt gloednieuwe presentatie

Redactie Baaz
Sportpresentator Mari Carmen Oudendijk en sportcommentator Krijn Schuitemaker gaan op ALLsportsradio van start met het nieuwe programma ‘Sport & Business’. Zij zullen wekelijks in roulatie het programma presenteren.

In het nieuwe radioprogramma ontvangen Mari Carmen Oudendijk en Krijn Schuitemaker studiogasten die van sport hun business hebben gemaakt. Er wordt uitgebreid gesproken over de business, maar vooral ook over de persoonlijke visie en ambities van de studiogast. Er wordt teruggeblikt, vooruitgekeken en er worden persoonlijke ervaringen en anekdotes gedeeld.

Sport & Business

Sport & Business is elke maandag en vrijdag van 14:00 tot 15:00 uur te horen op de sportzender (allsportsradio.nl) en naderhand terug te luisteren als podcast. In de eerste uitzending waren oud-schaatser Martin Hersman en ondernemer Mikkel Hofstee te gast – de volledige gesprekken zijn inmiddels via de website terug te luisteren als podcast.

Krijn Schuitemaker is actief als sportcommentator, voice-over en tv & online video producent. Hij is regelmatig te horen als sportcommentator bij NOS Studio Sport en NOS Langs de Lijn bij NPO Radio 1. Ook is Krijn actief als sportcommentator bij onder meer Eurosport en Ziggo.

‘De sportwereld op zich is al enorm boeiend. Maar er is nog veel meer dan alleen de prestaties van sporters waar we allemaal van genieten’, vertelt Krijn. ‘Ook ondernemers die actief zijn in de sport moeten dagelijks een topprestatie leveren. Er zijn tal van voorbeelden waarbij Nederlandse ondernemers voor ‘goud’ gaan en dat ook bereiken. Hoe ze dat doen en wat hun verhaal is laten we graag horen.’

Mari Carmen Oudendijk is bij televisiekijkend Nederland bekend van haar werkzaamheden voor verschillende sportprogramma’s rondom grote sportevenementen als Wimbledon, Olympische Spelen en het sportnieuws. Voor RTL presenteerde Mari Carmen verschillende sportprogramma’s. Ze was ook te zien bij Sport 1 en bij AT5, waar ze drie jaar Ajax volgde in ‘FC Godenzonen’. Daarnaast heeft ze jarenlang het ondernemersprogramma BV Utrecht voor RTV Utrecht gepresenteerd en verzorgt ze regelmatig webinars in het bedrijfsleven.

‘Wat onwijs leuk om met Sport & Business mijn twee grote passies samen te voegen’, vertelt Mari. ‘Ik kijk er enorm naar uit om samen met (oud) sporters en ondernemers hun passie te doorgronden.’  

ALLsportsradio

ALLsportsradio is dé online sportzender van Nederland. Houd je van competitie in zijn algeheel, dan zit je goed: op ALLsportsradio komen alle sporten aan bod. Naast de bekende sporten is er juist ook aandacht voor de minder bekende sporten - sporten die normaliter weinig aandacht krijgen op de radio, zijn juist wel te horen op ALLsportsradio.

afbeelding van Redactie Baaz

Redactie Baaz | Redactie

Bekijk alle artikelen van Redactie