Advocatensoftware uitgebreid met online backup

Advocatensoftware uitgebreid met online backup

Redactie Baaz
De Automatisering Service Groep (ASG) uit Bodegraven, een bekende softwareleverancier voor de advocatuur en juridische dienstverleners, breidt haar diensten uit met online backup.

Volgens Rob Smit, directeur Automatisering Service Groep, is online backup (als alternatief voor een backup met tapes en harde schijven) de perfecte aanvulling op het automatiseringspakket CICERO LawPack: "Het is ons doel de niet declarabele werkzaamheden zoveel mogelijk te automatiseren, waardoor de advocaten zich bezig kunnen houden met hun vak. Het handmatig dagelijks maken en controleren van de backup is niet meer van deze tijd."

ASG koos voor een veilige (versleutelde) oplossing, van het Nederlandse Backup Connect: "De veiligheid van de data van onze klanten staat voorop. We moeten er niet aan denken dat een dossier van onze klanten op straat komt te liggen."

CICERO
ASG levert juristen naar eigen zeggen een 'stabiel automatiseringsplatform' op basis van Microsoft Windows en het automatiseringspakket CICERO LawPack. CICERO LawPack is een praktijkgericht programma voor het administratieve beheer (dossierbeheer, uren schijven, et cetera) van een advocatenkantoor. De opgedane kennis van de back-office van advocaten en juridische dienstverleners stelt ASG in staat maatwerk te leveren met deze software.

Info: www.asg.nl | www.backup-connect.nl

afbeelding van Redactie Baaz
Door: Redactie Baaz

Redactie Baaz | Redactie